A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Amik felmerülhetnek benned (tudat alatt is)

Amik felmerülhetnek benned (tudat alatt is) Ha nem is kimondva, de talán benned is felmerült már néhány kérdés az egészségesebb életmód, kiegészítő fogyasztás, fehérjepor választás kapcsán. Főleg, ha a tudatosabb emberek közé tartozol, és a barnarizs-fehérje mellett döntöttél vagy ha még épp gondolkozol rajta.

Mit mondanak majd a barátaim?
A tejsavó hívő vagy csak kevésbé tájékozott ismerősök valószínűleg azt, hogy mint növényi fehérje, a Naturize sem lehet teljes értékű és inkább csak érzékenység esetén ajánlott. Ha olyan barátod kérdezed, aki kevésbé tudatos, semmilyen kiegészítőt nem fogyaszt, akkor meg azt, hogy miért ennél fehérjeport, ha nem edzel, vagy nem vágysz hatalmas izmokra? Szerencsére a
hivatalos mérések és sok ezer fogyasztói tapasztalat is alátámasztja, hogy a Naturize teljes értékű fehérje és, hogy fehérjére mindenkinek, minden nap szüksége van, akkor is, ha nem sportol. Meglátod, az eredmények (alakod és egészséged javulása) őket is meggyőzik majd.

Mit csinálnak a többiek?
Részben még talán tejsavót isznak, még nagyobb részben semmit. Ugyanakkor elég megnézni ennek a "nagyobb résznek", azaz az utca emberének alakját és egészségi állapotát, sajnos egyik sem irigylésre méltó. Így érdemesebb azt kérdezni, hogy mit tesznek az egészségtudatos emberek, mert ott egyre többen térnek át a növényi megoldásokra normál ételekben és kiegészítőkben is. Nem véletlenül.

Nem érzem majd butának magam?
Inkább csak egészségesebbnek. A dohányos, kólafogyasztó, túlsúlyos hitetlenkedőkkel meg miért is kéne foglalkozni?

Jó ez nekem most?
Ha az elhatározás a jobb táplálkozás felé már megszületett, akkor biztosan jó úton jársz. Ha még bizonytalan vagy, érdemes olvasni
cikkeinket, hírleveleinket is. A Naturize-tól függetlenül is sok hasznos táplálkozási, edzési, egészség megőrzési tanácsot találsz majd bennük.
Persze mindig vannak az ember életében időszakok, amikor kevésbé figyel oda, mondjuk nyaraláskor, vagy az ünnepekkor, de még ezekben az időszakokban is hasznos mondjuk a fehérje termikus hatására építeni és a finomságok mellett némi értékes tápanyagot is bevinni. A lényeg, hogy többségében rendben legyen táplálkozás, nem csak 1-2 hónapig.

Többnek érzem majd magam tőle?
Az egészséges táplálkozásnak alapvetően nem a másokkal való versengés a célja. Semmi értelme lesajnálni valakit azért, mert kevésbé tudatos, vagy úgy érzi, képtelen volna teljesen lemondani az állati termékekről. A fontos, hogy te tudd, jó úton jársz, és ahogy javul az egészséged, erőnléted, jobban is érzed majd magad. Ha az immunrendszered erősebb, kevésbé, vagy ritkábban betegedsz meg, az szintén kellemes érzés.

Csatlakozhatok ez által egy olyan közösséghez, amit jónak tartok?
Hízelgésnek hangozhat, de őszintén és tapasztalatból mondjuk, hogy a Naturize fogyasztók a legjobb fejek, kedves, nyitott, barátságos emberek. Ma, 40 ezer feletti
facebook rajongói táborunk egy közepes hazai város lakosságát adná ki (jelenleg a 24. legnépesebb város volna). Ha pedig mindannyian egy városban laknának, akkor az biztosan egy olyan hely volna, ahol mi is élni szeretnénk.  :)
És ha már legalább kétszer rendeltél oldalunkról, akkor csatlakozhatsz VIP csoportunkhoz is, ahol magunk közt vagyunk, ahol valószínűleg a legtöbben hozzád hasonlóan gondolkodnak a táplálkozást illetően.

Van kerülőút?
Régi vágya az embereknek egy csodapor, csodatabletta, vagy bármi, amivel erőfeszítések nélkül lehet formába lendülni, amivel lemondások nélkül lehet zsírt veszíteni. Sajnos ilyenek nincsenek, egészségkárosítás nélkül biztosan nem, de baj ez? Hisz sokkal nagyobb öröm úgy elérni valamit, hogy tettünk is érte, a Naturize pedig csak segíti ezt a folyamatot.

Biztonságos?
Ha a Naturize-ra gondolsz, akkor abszolút. Ez az egyik fő tulajdonsága, hiszen adalékoktól, mesterséges összetevőktől, allergénektől (tej, glutén, laktóz, szója) mentes. Hogy van, akinek ez
ízbeli kompromisszumot jelent? Lehet, de hidd el, pár hét, és soha nem térsz vissza az elsőre „finom”, de valójában agyonadalékolt és egy idő után a könyöködön kijövő tejsavókhoz.

Izgalmas?
Minket nagyon izgatott annak idején, hogy létezik végre egy olyan kiegészítő, ami úgy rendelkezik a meglévők minden erényével (teljes értékűség, izomépítés támogatása, jobb forma elérése), hogy közben egyik hátrányával sem (nem allergén, nem mesterséges összetevőkkel dúsított). Az egészségesebb táplálkozás mindig izgalmas út, ahogy az ember kialakítja a saját étrendjét, megkóstol ezt-azt, kitapasztalja, mely ízekben tud kompromisszumot kötni, mely ízeket tud hamar megszeretni, aztán pedig napról napra tapasztalja a pozitív változásokat. Főleg, ha még valamilyen (táplálkozással javítható) egészségügyi problémával is küzd és hétről hétre tapasztalja, hogyan is tűnnek el ezek.

Segít megoldani a jelenlegi problémáimat?
Ha allergénektől mentes kiegészítőt keresel, ha nem viszel be elég fehérjét, ha a vegán étrended túl sok szénhidrátban bővelkedik, ha az allergén fehérjeporod puffaszt, ízületi panaszokat okoz, ha „kedvenc” tejsavód ízét már annyira unod, hogy gondolni sem bírsz rá, vagy formásító étrendedhez keresel valamit, ami nem zsírosít, de az étvágyad csökkenti, akkor egyértelműen igen!

És talán: mennyibe kerül?
Lehet, hogy nem a legolcsóbb fehérjepor, talán nem is a legolcsóbb növényi fehérjepor. A tisztaságnak, valós fehérjetartalomnak, nehézfémektől, vegyszerektől való mentességnek mind ára van, de csak olyan, amit érdemes megfizetni, ha egészségünkről van szó. Nálunk is előfordulnak
akciók, vannak kedvező csomagajánlataink, olykor ingyenes szállítás, de az átverős, 50-70%-os kedvezményeket máshol kell keresni. Az egészséges életmód talán drágább, de mennyivel jobb ezt most megfizetni, mint amikor már a helyreállításon kell dolgozni.

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés