A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

100% pénz visszafizetési garancia

A törvényi előírásokon felül, Naturize® barnarizs-fehérje termékeinkre extra, 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Ha valamilyen oknál fogva nem volnál elégedett a termékkel, küldd vissza* hozzánk (1037 Bp. Táborhegyi út 18/E), és visszatérítjük a vételárát.

Fontos, hogy a Naturize egyik legfőbb előnye - a garantált fehérjetartalom és teljes értékű aminosav profil mellett - hogy semmilyen adalékot, édesítőt, ízt, aromát nem tartalmaz (a natúr változatok esetében). Emiatt van, akinek elsőre megszokást igényelhet a természetes ízvilág, de a tapasztalat szerint 1-2 hét után még azok is megkedvelik ezt a jellegét, akiknek elsőre ez furcsa volna, főleg az agyonédesített, tejsavók világa után. Addig is érdemes rizstejjel, fahéjjal, banánnal ízesíteni, de van, akinek a kókusztej, mandulatej vagy épp a méz, kakaó válik be a legjobban, persze a legtöbben simán vízzel fogyasztják, hisz mégiscsak a tiszta, teljes értékű fehérjetartalom a legfontosabb egy fehérjepor esetében. Az ízzel kapcsolatos további információkért nézz körül itt.

Az enyhén "homokszerű" jelleg pedig az élettanilag előnyös - a tejsavókhoz képest magasabb - élelmi rost tartalom miatt van, hisz a rost teljesen nem tud feloldódni a folyadékban. Sokan kifejezetten szeretik ezt a jellegét, de a jobb felszívódást, a puffadás mentességet mindenki élvezi már az első fogyasztástól kezdve. Ha viszont téged mégis zavarna ez a "karcosság", jó hír, hogy az új, Ultra Silk Naturize ettől gyakorlatilag teljesen mentes.

*Visszaküldés menete:
Természetesen még így is előfordulhat, hogy azon kevesek közé tartozol, akik a fenti jellemzőkkel mégsem tudnak megbarátkozni, de ez esetben sincs semmi gond. Kérjük, hogy jelezd felénk, ha terméket küldenél vissza, egyeztetjük emailben, majd pedig juttasd vissza a terméket az eredeti számlával együtt hozzánk a 1037 Budapest, Táborhegyi út 18/E címre, és jelöld meg, hogy milyen névre, számlaszámra kéred a vételár visszautalását.

A visszaküldés díja minden esetben a megrendelőt terheli, utánvétes csomagokat sajnos nem tudunk átvenni, azok így automatikusan visszamennek a feladónak. Kérjük, hogy az eredeti számlát is küldd vissza a termékkel.

FONTOS: a pénzvisszafizetés csak az egy dobozos (454, 620, 816 és 907 grammos) kiszerelésekre és csak a Naturize Hungary Kft-nél megvásárolt termékekre vonatkozik, személyenként és címenként egy alkalommal vehető igénybe. Ha nem vagy biztos benne, hogy neked is beválik majd, kérjük egyszerre csak egy dobozzal rendelj, mert csak így tudod majd érvényesíteni a garanciát (ha mégis több dobozzal rendeltél, természetesen a ki nem bontott dobozokat azért visszaküldheted)

www.rizsfeherje.hu

 

Keresés