A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
0

100% garancia

A törvényi előírásokon felül, Naturize® barna rizs fehérje termékeinkre extra, 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Ha valamilyen oknál fogva nem volnál elégedett a termékkel, küldd vissza hozzánk, és visszatérítjük a vételárát.

Fontos, hogy a Naturize egyik legfőbb előnye - a garantált fehérjetartalom és teljes értékű aminosav profil mellett - hogy semmilyen adalékot, édesítőt, ízt, aromát nem tartalmaz. Emiatt van, akinek elsőre megszokást igényelhet a természetes ízvilág, de a tapasztalat szerint 1-2 hét után még azok is megkedvelik ezt a jellegét, akiknek elsőre ez furcsa volna, főleg az agyonédesített tejsavók világa után. Addig is érdemes rizstejjel, fahéjjal, banánnal ízesíteni, de van, akinek a kókusztej, mandulatej vagy épp a méz, kakaó válik be a legjobban, persze a legtöbben simán vízzel fogyasztják, hisz mégiscsak a tiszta, teljes értékű fehérjetartalom a legfontosabb egy fehérjepor esetében.

A némileg karcosabb jellege pedig az élettanilag előnyös - a tejsavókhoz képest magasabb - élelmi rost tartalom miatt van, hisz a rost teljesen nem tud feloldódni a folyadékban. Sokan kifejezetten szeretik ezt a jellegét, de a jobb felszívódást, a puffadás mentességet mindenki élvezi már az első fogyasztástól kezdve.

Természetesen még így is előfordulhat, hogy azon kevesek közé tartozol, akik a fenti jellemzőkkel mégsem tudnak megbarátkozni, ez esetben sincs semmi gond, kérjük, hogy juttasd vissza a terméket az eredeti számlával együtt hozzánk, és jelöld meg, hogy milyen számlaszámra kéred a vételár visszautalását.

A visszaküldés díja a megrendelőt terheli (de személyesen is visszahozhatod, egyeztetett időpontban), kérjük, hogy az eredeti számlát is küldd vissza a termékkel.

A teljes pénzvisszafizetés a kibontott dobozra is vonatkozik!

A pénzvisszafizetés az egy dobozos (454 és 907 grammos) kiszerelésre és csak a Naturize Hungary Kft-nél megvásárolt termékekre vonatkozik, személyenként és címenként egy alkalommal vehető igénybe.