A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

100% pénz visszafizetési garancia

A törvényi előírásokon felül, Naturize® barnarizs-fehérje termékeinkre extra, 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Ha valamilyen oknál fogva nem volnál elégedett a termékkel, küldd vissza* (részletek lent) hozzánk (cím: 1037 Bp. Táborhegyi út 18/E, vagy a Budapest 3. kerületében, a Flórián téren található Foxpost automatába), és visszatérítjük a vételárát.

Fontos, hogy a Naturize egyik legfőbb előnye - a garantált fehérjetartalom és teljes értékű aminosav profil mellett - hogy semmilyen adalékot, édesítőt, ízt, aromát nem tartalmaz (a natúr változatok esetében). Emiatt van, akinek elsőre megszokást igényelhet a természetes ízvilág, de a tapasztalat szerint 1-2 hét után még azok is megkedvelik ezt a jellegét, akiknek elsőre ez furcsa volna, főleg az agyonédesített, tejsavók világa után. Addig is érdemes rizstejjel, fahéjjal, banánnal ízesíteni, de van, akinek a kókusztej, mandulatej vagy épp a méz, kakaó válik be a legjobban, persze a legtöbben simán vízzel fogyasztják, hisz mégiscsak a tiszta, teljes értékű fehérjetartalom a legfontosabb egy fehérjepor esetében. Az ízzel kapcsolatos további információkért nézz körül itt.

Az enyhén "homokszerű" jelleg pedig az élettanilag előnyös - a tejsavókhoz képest magasabb - élelmi rost tartalom miatt van, hisz a rost teljesen nem tud feloldódni a folyadékban. Sokan kifejezetten szeretik ezt a jellegét, de a jobb felszívódást, a puffadás mentességet mindenki élvezi már az első fogyasztástól kezdve. Ha viszont téged mégis zavarna ez a "karcosság", jó hír, hogy az új, Ultra Silk Naturize ettől gyakorlatilag teljesen mentes.

*Visszaküldés menete:
Természetesen még így is előfordulhat, hogy azon kevesek közé tartozol, akik a fenti jellemzőkkel mégsem tudnak megbarátkozni, de ez esetben sincs semmi gond. Kérjük, hogy jelezd felénk, ha terméket küldenél vissza, egyeztetjük emailben, majd pedig juttasd vissza a terméket az eredeti számlával együtt hozzánk. Ha irodánkba küldenéd, akkor címünk: 1037 Budapest, Táborhegyi út 18/E.

Ha a legkedvezőbb díjat keresed, válaszd a Foxpost szolgáltatását, ebben az esetben csomagautomatába is küldheted, jelenleg az erre a célra használt automata az alábbi: 1033 Budapest, Flórián tér 6-9 (FOXPOST csomagautomata, a Foxpost oldalán kell kiválasztani, csak Foxpostos visszaküldés esetén)

Kérjük a fenti csomagpontot válaszd ki, és ne feledd, hogy a visszaküldés díja a feladót terheli ebben az esetben is, így kérjük előre fizesd ki a díjat.

A csomagban vagy emailedben pedig jelöld meg, hogy milyen névre, számlaszámra kéred a vételár visszautalását.

A visszaküldés díja minden esetben a megrendelőt terheli, utánvétes csomagokat sajnos nem tudunk átvenni, azok így automatikusan visszamennek a feladónak. Kérjük, hogy az eredeti számlát is küldd vissza a termékkel.

FONTOS: a pénzvisszafizetés csak az egy dobozos (454, 620, 816 grammos) kiszerelésekre és csak a Naturize Hungary Kft-nél megvásárolt termékekre vonatkozik, személyenként és címenként egy alkalommal vehető igénybe. Ha nem vagy biztos benne, hogy neked is beválik majd, kérjük egyszerre csak egy dobozzal rendelj, mert csak így tudod majd érvényesíteni a garanciát (ha mégis több dobozzal rendeltél, természetesen a ki nem bontott dobozokat azért visszaküldheted).

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Szolgáltató elengedett a házhoz szállításkor.

www.rizsfeherje.hu

Keresés