A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü
Itt jársz: > >

Blog

Blog bejegyzések a Naturize barna rizs fehérjével, a növényi fehérjékkel, és állati fehérjékkel kapcsolatban. 
2018. 10. 31. 11:26:50
Kvízjáték egy Polar M200-ért, 9 válasz és nyerhetsz Új játékot indítunk, melyen egy Polar M200-as szuper, GPS-es, pulzusmérős sportórát nyerhetsz!

Hogyan?
Egy 9, esszenciális kérdésből álló kvízt készítettünk, melyet ha helyesen kitöltesz, máris bekerül neved a sorsolásba, azaz megnyerheted a Polar M200-as órát. A
kvízt itt találod, a válaszokat talán már fejből is tudod, de a kérdések után zárójelben megjelöltük azokat a menüpontokat weboldalunkon, ahol a megoldásokat megtalálod. Teszteld tehát tudásod, kattints ide a kvízért!
2018. 10. 30. 14:43:55
Kell-e félni a sótól? Mint az élet sok más területén, gyakran a táplálkozás kapcsán is fekete/fehér válaszokat akarunk. Mondja meg végre valaki, hogy mi a rossz és mi a jó, mit, mikor, mennyit együnk. Mondják meg végre, hogy például a zsír, a kávé vagy épp a só akkor most rossz vagy jó nekünk?
2018. 10. 24. 16:05:44
A legjobb zsírégető mozgásforma (és az egészséged is meghálálja) Gondoltad volna, hogy az intenzív gyaloglás az egyik legjobb zsírégető mozgásforma? Ha mondták már neked, hogy csak „menj, járj egyet”, akkor kiváló tanácsot kaptál, több szempontból is.

A séta igen pozitív hatással van az egészségre, közérzetre és az alakra is. Nem csak súlyt veszíthetünk vele, de az egészségünket is javítja, jót tesz a lelkiállapotnak és akár még új barátokat is szerezhetünk sétálás közben. Jobb zsírégető a futásnál, még ha hosszabban is kell majd menni. De mennyit menjünk, hogy valamennyi előnyét kihasználhassuk?
2018. 10. 04. 12:04:06
Hogyan ne edd túl magad - 10 könnyen tartható tipp

Aki hajlamos a hízásra, az biztosan ismeri a „túlevés” érzését. Csak eszünk és eszünk, úgy érezzük, hogy jól esik, még éhesek vagyunk, és mire megérkezik az „elég” az agyunknak, addigra az ideálisnál jóval többet ettünk, és ezt később érezzük is. Teljesen feleslegesen vittünk be jó sok extra kalóriát, mert itt már nem a jóllakottságról van szó, hanem túlevésről. De hogyan lehet küzdeni ez ellen a forgatókönyv ellen, ami nemcsak, hogy nem egészséges, de biztos, hogy nem kívánt hízáshoz is vezet? Például az alábbi 10 módon.

 

2018. 09. 13. 14:51:07
Polar M430, okosmérleg, csodamixer - ünnepeljük 4. szülinapunkat fantasztikus nyereményekkel! Ha szeptember, akkor születésnap, ha pedig születésnap, akkor nyereményözön!
Most lesz épp 4 éve, hogy a Naturize megjelent Magyarországon, a fejlődés pedig azóta is töretlen. Sok tízezer vásárló, még több doboz eladott barnarizs-fehérje és számtalan új termék kísérte, kíséri utunkat, mert mindig arra törekszünk, hogy a legjobb, legegészségesebb fehérjepótlást tőlünk kapd meg.
Szó szerinti a folyamatos "finomhangolás", hogy termékeink egyre jobbak, egyre finomabbak legyenek, miközben a beltartalom nem sérül.
2018. 08. 30. 14:43:13
Igaz-e a Írtunk már róla, de még mindig gyakori kérdés: mennyi fehérje javasolt - illetve kiegészítőből mennyit érdemes fogyasztani - naponta és alkalmanként?
(Spoiler alert: megdőlni látszik a széles körben elterjedt „egyszerre maximum 30 gramm fehérje tud hasznosulni” állítás.)
2018. 08. 15. 11:30:54
A 10 legjobb, természetes táplálék POLLENALLERGIA ellen Taknyosság, eldugult orr, tüsszögés, szemviszketés. Az allergia szezon sajnos itt van, és egy darabig marad is. Egyre többen küzdenek a pollenekkel, ha pedig téged is érint a dolog, ez hasznos lehet. Igaz, egyelőre nem tudunk olyan táplálékról, mely igazoltan, mindenkinél hatékony volna, vagy varázsütésre megszüntetné az allergiát, de az alábbiakban 10 olyan élelemről olvashatsz, mely segíti az immunrendszer erősítését és az allergia elleni küzdelmet.
2018. 08. 07. 14:18:50
Szükséged van-e személyi edzőre? Érvek és ellenérvek Személyi edző, PT, az az izmos srác a teremben, aki mindig magyaráz… :) ...ha szoktál edzőterembe járni, akkor tudod miről, azaz kikről is van szó. A konditermekben dolgozó edzőkről, akik mindenkit ismernek, akik mindig ott vannak, és akik 1-2-3-4 embernek mondják folyamatosan, hogy miből, mennyit, hogyan is csináljanak. Akár kezdő vagy, akár haladó, valószínűleg benned is felmerült már, hogy tanácsot kérj valamelyiküktől, vagy - akár csak pár alkalom erejéig - kipróbáld milyen is így edzeni.
 
De vajon szükséged van-e rájuk? Vagy jobb, ha magad jársz utána a dolgoknak? És egyáltalán, mi alapján válassz?
2018. 07. 26. 12:22:43
„Mindenmentesség”

Egy nemrég lezajlott, átfogó felmérés szerint, világszerte egyre többen keresik azokat az élelmiszereket, melyek bizonyos összetevőkből kevesebbet vagy semmit sem tartalmaznak.

Ezek közül a legnépszerűbbek a zsírszegény és a szénhidrát csökkentett változatok, de a laktóz- vagy gluténmentes élelmiszereket is egyre többen választják.

2018. 07. 03. 16:12:21
A leggyakoribb "Ellenérvek", amik a fehérjefogyasztás, és a növényi fehérje, kapcsán felmerülnek. Mert az állati kiegészítők legalább 30 éves előnyben vannak a növényiekkel szemben, így hívői bázisuk is nagyobb. Márpedig ha valaki mélyen hisz valamiben, akkor nagyon nyitottnak kell lennie ahhoz, hogy olykor mégis kritikusan gondoljon saját meggyőződésére, megvizsgálja, tényleg van e objektív alapja.
Biztos, hogy tény? Biztos, hogy semmi sem tud repülni, ami nehezebb a levegőnél? Biztos, hogy senki sem akar majd számítógépet otthonra? Biztos, hogy lapos a föld? Egykor ezeknek az állításoknak is sok hívője volt…

Keresés