A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü
Itt jársz: > >

Blog

Blog bejegyzések a Naturize barna rizs fehérjével, a növényi fehérjékkel, és állati fehérjékkel kapcsolatban. 
2019. 06. 12. 11:40:22
Alvás és pihenés - fontosabb, mint gondolnád (5 dolog - 3. rész) 5 részes cikksorozatunk harmadik részében folytatjuk azokkal a dolgokkal, melyekre a jó forma eléréshez (megtartásához) és persze az egészséghez szükség van. Ha lemaradtál az első és a második részről, blogbejegyzéseink közt megtalálod őket.
2019. 06. 05. 14:14:48
A mozgás nem csodaszer, de... (5 dolog - 2. rész) 5 részes cikksorozatunk második részében folytatjuk azokkal a dolgokkal, melyekre a jó forma eléréshez (megtartásához) és persze az egészséghez szükség van. Ha lemaradtál az első részről, blogbejegyzéseink közt megtalálod.
 
Második rész: sport és mozgás - csodaszer vagy túlértékelt?
2019. 05. 28. 16:04:09
5 dolog kendőzetlenül (jó forma és egészség, az ötödik sem fog meglepni) – 1. rész Szeretjük a listákat, mert áttekinthetőek, egyértelműek, célra törőek. Új, 5 részes cikksorozatunkban egy ötös listát állítottunk össze azokról a dolgokról, melyekre a jó forma eléréshez (megtartásához) és persze az egészséghez szükség van. Mivel ez hosszabb lesz, 5 részre bontottuk, ha pedig valamelyikről lemaradnál, blogbejegyzéseink közt megtalálod majd a korábbiakat is.
2019. 05. 23. 15:38:25
Milyen fehérjét fogyassz vegánként (vagy ha egészségesebben akarsz enni) Ahogy egyre terjed az egészségtudatos étkezés, úgy nő a vegánok száma is, de legalábbis azoké, akik - ha esznek is állati eredetű ételeket - a mennyiségüket, fajtájukat korlátozzák (főként a tejtermékeket, helyesen). Aki pedig teljesen növényi étrenden él, annak fontos kérdés, hogy a napi, szükséges fehérjemennyiséget hogyan, miből is vigye be. Mert a vegán étrend általában a szénhidrátok felé tolódik el, így ha meg is van a kellő fehérjemennyiség, az a szükségesnél több szénhidrát bevitelével jár, ami meg az alaknak nem kedvez.
2019. 05. 14. 11:35:53
Gyerekek és anyák hónapja, küldj fotót és nyerj egy Polar M200-at! Anyák napja már elmúlt, de jön a gyerek nap, legyen tehát az egész hónap az anyák és gyermekek hónapja (vagy inkább az egész év?).
2019. 05. 07. 15:36:04
Fehérjekiegészítők: kúraszerűen vagy az étrend részeként?

Ma már köztudott, hogy sok, súlyos betegség kialakulása a nem megfelelő táplálkozás számlájára írható, akár közvetlenül, akár közvetett módon (például az elhízás miatt). Számos, az életünket megrövidítő „népbetegség” megelőzhető volna a megfelelően megválasztott és egészséges táplálkozással. Egészségesen étkezni persze egyszerre könnyű és nehéz is. Könnyű, mert mindenki számára adott a lehetőség, ugyanakkor ez életmódváltást és folyamatos tudatosságot igényel.
 

2019. 05. 02. 16:06:06
Mi köze a fehérjefogyasztásnak a hatékony fogyáshoz? Ha valaha is csináltál már "fogyókúrát", talán tisztában vagy azzal, hogy a zsírvesztést segítő étrend elsősorban nem mennyiségi, hanem minőségi kérdés. Ahhoz, hogy az ember súlyt veszítsen, és ez a súlyvesztés hatékony legyen (és az egészségére sem ártalmas), nem elég kevesebbet enni, a céloknak megfelelően kell összeállítani az étrendet. Célszerű professzionálisan megközelíteni a dolgot, összeállítani milyen élelmiszerből mikor, mennyit érdemes fogyasztani, hogy a fogyás a raktározott zsírokból, és ne az izomtömegből menjen végbe.
2019. 04. 25. 15:16:17
5 jel, hogy ideje leadnod pár kilót Az elhízás veszélyeiről sokat hallani, ám arról kevesebbet, hogy mikor kell, érdemes vagy ajánlott „fogyókúrába” vagyis testsúlycsökkentésbe – kezdeni. Vannak olyan fokozatai az elhízásnak, amikor magától értetődően ajánlott a fogyás, mert egészségi kockázatai vannak, de van olyan állapot is, amikor csak érezzük, hogy felszaladt pár kiló, de túlsúlyról még sincs szó. A fogyókúrával óvatosan kell bánni, nem érdemes és nem is hasznos önsanyargatásba kezdeni, a kúraszerű fogyásnak amúgy sincs sok értelme. Nézzük, milyen esetekben ajánlott foglalkozni a problémával!
2019. 01. 23. 12:26:09
Formásabb leszel és még a bolygót is megmented Beszéljünk még egy fontos, globális dologról a barnarizs-fehérje kapcsán. Mert azt már tudjuk, hogy teljesértékű, allergén mentes, természetes formában tudja a szükséges fehérjemennyiséget kiegészíteni étrendünkben, így nemcsak a jobb formához, hanem egészségünkhöz is hozzájárul.
2019. 01. 06. 13:18:54
Hogyan valósítsd meg fogadalmaidat Év végén sokan vetettünk számot az elmúlt 365 napról, és szőttünk terveket, tűzünk ki célokat, melyeket az új évben mindenképp meg akarunk valósítani.

Keresés