A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü
Itt jársz: > >

Blog

Blog bejegyzések a Naturize barna rizs fehérjével, a növényi fehérjékkel, és állati fehérjékkel kapcsolatban. 
2019. 01. 28. 16:57:14
C vitamin

Hogy mitől C vitamin a C vitamin? Egyszerű: mert a citrusfélékből próbálták kinyerni.

Fontos hogy tudd, az emberi szervezet nem tudja előállítani az aszkorbinsavat, ezért azt pótolni kell. Rengetegen tanulmányozzák a C vitamin hatásait a szervezetre, s ez rengeteg vitát generált a tudományos világban.

Biztosan hallottál már a skorbut nevű betegségről, mely több százezer ember – leginkább tengerész – életét követelte. Sok feljegyzés maradt fenn csodás gyógyulásokról, illetve hogy hogyan maradtak életben tengerészek, de pontosan nem tudták, hogy ez minek köszönhető.

Rengetegen próbálták a betegséget kezelni, de nem vették észre azt, hogy nem a szervezet által termelt dolog miatt alakul ki a skorbut, hanem épp ellenkezőleg, valami hiányzik.

2019. 01. 23. 12:26:09
Formásabb leszel és még a bolygót is megmented Beszéljünk még egy fontos, globális dologról a barnarizs-fehérje kapcsán. Mert azt már tudjuk, hogy teljesértékű, allergén mentes, természetes formában tudja a szükséges fehérjemennyiséget kiegészíteni étrendünkben, így nemcsak a jobb formához, hanem egészségünkhöz is hozzájárul.
2019. 01. 06. 13:18:54
Hogyan valósítsd meg fogadalmaidat Év végén sokan vetettünk számot az elmúlt 365 napról, és szőttünk terveket, tűzünk ki célokat, melyeket az új évben mindenképp meg akarunk valósítani.
2018. 12. 30. 18:15:45
Az év legjobbjai

Megint elrepült egy év, nézzük meg tehát, hogy milyen újdonságok, milyen bejegyzések voltak 2018-ban. Ha most is csak egy cikkre van időd, ezt olvasd el! :)

2018. 12. 12. 12:43:42
5 lépés mindekinek (fogyókúrázni tilos!) Legyen szó élsportról, versenyzésről, a kockás has eléréséről vagy csak épp pár kiló leadásáról, az alábbiakban arról az öt lépésről olvashatsz, amit mindenkinek tennie kell, ha eredményekre vágyik. Ezek nélkül sem profi, sem amatőr nem érhet el sikert, tartósan biztosan nem.
2018. 10. 30. 14:43:55
Kell-e félni a sótól? Mint az élet sok más területén, gyakran a táplálkozás kapcsán is fekete/fehér válaszokat akarunk. Mondja meg végre valaki, hogy mi a rossz és mi a jó, mit, mikor, mennyit együnk. Mondják meg végre, hogy például a zsír, a kávé vagy épp a só akkor most rossz vagy jó nekünk?
2018. 10. 24. 16:05:44
A legjobb zsírégető mozgásforma (és az egészséged is meghálálja) Gondoltad volna, hogy az intenzív gyaloglás az egyik legjobb zsírégető mozgásforma? Ha mondták már neked, hogy csak „menj, járj egyet”, akkor kiváló tanácsot kaptál, több szempontból is.

A séta igen pozitív hatással van az egészségre, közérzetre és az alakra is. Nem csak súlyt veszíthetünk vele, de az egészségünket is javítja, jót tesz a lelkiállapotnak és akár még új barátokat is szerezhetünk sétálás közben. Jobb zsírégető a futásnál, még ha hosszabban is kell majd menni. De mennyit menjünk, hogy valamennyi előnyét kihasználhassuk?
2018. 10. 04. 12:04:06
Hogyan ne edd túl magad - 10 könnyen tartható tipp

Aki hajlamos a hízásra, az biztosan ismeri a „túlevés” érzését. Csak eszünk és eszünk, úgy érezzük, hogy jól esik, még éhesek vagyunk, és mire megérkezik az „elég” az agyunknak, addigra az ideálisnál jóval többet ettünk, és ezt később érezzük is. Teljesen feleslegesen vittünk be jó sok extra kalóriát, mert itt már nem a jóllakottságról van szó, hanem túlevésről. De hogyan lehet küzdeni ez ellen a forgatókönyv ellen, ami nemcsak, hogy nem egészséges, de biztos, hogy nem kívánt hízáshoz is vezet? Például az alábbi 10 módon.

 

2018. 09. 13. 14:51:07
Polar M430, okosmérleg, csodamixer - ünnepeljük 4. szülinapunkat fantasztikus nyereményekkel! Ha szeptember, akkor születésnap, ha pedig születésnap, akkor nyereményözön!
Most lesz épp 4 éve, hogy a Naturize megjelent Magyarországon, a fejlődés pedig azóta is töretlen. Sok tízezer vásárló, még több doboz eladott barnarizs-fehérje és számtalan új termék kísérte, kíséri utunkat, mert mindig arra törekszünk, hogy a legjobb, legegészségesebb fehérjepótlást tőlünk kapd meg.
Szó szerinti a folyamatos "finomhangolás", hogy termékeink egyre jobbak, egyre finomabbak legyenek, miközben a beltartalom nem sérül.
2018. 08. 30. 14:43:13
Igaz-e a Írtunk már róla, de még mindig gyakori kérdés: mennyi fehérje javasolt - illetve kiegészítőből mennyit érdemes fogyasztani - naponta és alkalmanként?
(Spoiler alert: megdőlni látszik a széles körben elterjedt „egyszerre maximum 30 gramm fehérje tud hasznosulni” állítás.)

Keresés