A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü
Itt jársz: > >

Blog

Blog bejegyzések a Naturize barna rizs fehérjével, a növényi fehérjékkel, és állati fehérjékkel kapcsolatban. 
2019. 10. 09. 12:04:10
A

Egy újabb cikk a „fogyókúráról”. Idézőjelben, mert továbbra is azt gondoljuk, hogy a kúraszerű fogyásnak nem sok értelme van. 5 kiló le, 6 vissza, vagy 15 kiló le, majd 15 vissza, vége pedig nincs. És újra, mert még mindig ez az a téma, ami a táplálkozás kapcsán leginkább foglalkoztatja az embereket.

Persze sokaknak fontos az egészség, meg, hogy minőségi élelmiszereket egyenek, de a legtöbben még mindig hiúsági kérdést csinálnak ebből, azaz soványabb, szálkásabb alakot akarnak, bármi áron. A külsőségekről szóló instagram világban ez érthető is, és persze mi is arra törekszünk, hogy vásárlóink, és mi magunk is, jobb formába kerüljünk, de csakis az egészség megőrzése mellett.

2019. 10. 03. 10:53:33
Miért ajánlják annyian épp a Naturize barnarizs-fehérjét? 5 évvel hazai megjelenésünk után már ritkán merül fel, hogy miért is érdemes a barnarizs-fehérje mellett letenni a voksot, ha fehérje kiegészítésről van szó. Független kutatások, és persze sok ezer fogyasztónk is meg tudja erősíteni, hogy van már olyan növényi fehérje, mely könnyedén veszi fel a versenyt a tejsavókkal.
Ennek is köszönhető, hogy egyre többféle növényi fehérje jelenik meg, és hogy már a két nagy, hazai, tejsavó forgalmazó cég kínálatában is megjelentek ezek a termékek.
2019. 09. 12. 15:47:16
Egy módszer, ha szeretnél boldogabb lenni Mert ha a boldogság nem is egy végcél, hanem maga az út, akkor is mindenki szeretné tudni a receptet. Az alábbiakban Neil Strauss, többszörös best seller író vonatkozó gondolatait találod, melyek a sporthoz, táplálkozáshoz is köthetőek.
2019. 08. 30. 13:52:30
5 évesek lettünk - NYERJ szülinapunkon te is! Ha szeptember, akkor születésnap, ha pedig születésnap, akkor nyereményözön!
Most lesz épp 5 éve, hogy a Naturize megjelent Magyarországon, a fejlődés pedig azóta is töretlen. Sok tízezer vásárló, még több doboz eladott barnarizs-fehérje és számtalan új termék kísérte, kíséri utunkat, mert mindig arra törekszünk, hogy a legjobb, legegészségesebb fehérjepótlást tőlünk kapd meg.
Szó szerint folyamatos a "finomhangolás", hogy termékeink egyre jobbak, egyre finomabbak legyenek, úgy, hogy a beltartalom sose csorbuljon.
2019. 08. 22. 11:49:50
Hogyan maradj formában nyaraláskor Akár voltál már nyaralni, akár még előtted van, bizonyára nem újdonság, hogy nyaraláskor sokkal kevésbé figyelünk oda a táplálkozásra, a mozgásra, a plusz kilók pedig könnyen felszaladnak. Persze hízni lehet 1-2 hét alatt, elhízni aligha, így ami plusz feljön, az le is megy majd, amikor visszatérsz a normál kerékvágásba. Ezért nem arról van szó, hogy épp a pihenés alatt kellene sanyargatni magad, viszont kis odafigyeléssel a „helyreállítás” sokkal könnyebb lesz majd nyaralás után és még az élvezetekről sem kell lemondanod. Mert sokkal jobb egész évben egy jó formát tartani, mintsem csak 1-2 hónapig jól kinézni, aztán meg pulóverrel és nagykabáttal rejtegetni a hiányosságokat.
2019. 07. 24. 13:43:15
Ezt a 6 dolgot tedd, sikeres fogyás után Írtunk már róla, hogy mi a legnagyobb baj az összes fogyókúrával: hogy kúraszerűek. Emiatt pedig határozott végük van, és ha nem életmódváltás megy végbe, akkor a kúra végeztével az eredmények is eltűnnek majd. Egy sikeres „fogyókúra” ezért jobb, ha egy hosszú távú, új étrend bevezetését jelenti, amikor az ember kitapasztalja mit bír, mire, hogyan reagál a szervezete.
Különben jön a jojó effektus, a kúraszerű fogyás, majd a menetrendszerű hízás, gyakran még több is, mint amennyit sikerült leadni, hisz abban a hitben dédelgetjük magunkat, hogy majd úgyis könnyedén leadjuk, mint legutóbb…
2019. 07. 01. 15:21:52
Őrizd meg nyugalmad, kerüld a stresszt - de hogyan? (5 dolog - 4. rész) Egyszerűen hangzik, mégis ezt az egyik legnehezebb megvalósítani. Mert lemondani egy szelet süteményről, elmenni edzeni "csak" elhatározás kérdése, viszont hiába döntöd el, hogy ma tényleg semmin nem idegesíted fel magad, lehet, hogy már a munkába menet komoly kihívásokkal szembesül ezen elhatározásod, egy pofátlan autós, vagy utastárs képében.
2019. 06. 12. 11:40:22
Alvás és pihenés - fontosabb, mint gondolnád (5 dolog - 3. rész) 5 részes cikksorozatunk harmadik részében folytatjuk azokkal a dolgokkal, melyekre a jó forma eléréshez (megtartásához) és persze az egészséghez szükség van. Ha lemaradtál az első és a második részről, blogbejegyzéseink közt megtalálod őket.
2019. 06. 05. 14:14:48
A mozgás nem csodaszer, de... (5 dolog - 2. rész) 5 részes cikksorozatunk második részében folytatjuk azokkal a dolgokkal, melyekre a jó forma eléréshez (megtartásához) és persze az egészséghez szükség van. Ha lemaradtál az első részről, blogbejegyzéseink közt megtalálod.
 
Második rész: sport és mozgás - csodaszer vagy túlértékelt?
2019. 05. 28. 16:04:09
5 dolog kendőzetlenül (jó forma és egészség, az ötödik sem fog meglepni) – 1. rész Szeretjük a listákat, mert áttekinthetőek, egyértelműek, célra törőek. Új, 5 részes cikksorozatunkban egy ötös listát állítottunk össze azokról a dolgokról, melyekre a jó forma eléréshez (megtartásához) és persze az egészséghez szükség van. Mivel ez hosszabb lesz, 5 részre bontottuk, ha pedig valamelyikről lemaradnál, blogbejegyzéseink közt megtalálod majd a korábbiakat is.

Keresés