A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
0

Rólunk

Az egészséges táplálkozás és étrend felé fordulás egész fiatal koromban kezdődött, körülbelül 13 lehettem, amikor - részben a szülői mintát követve - eldöntöttem, hogy jelentősen mérséklem az állati fehérje bevitelét, és teljesen kizárom a szárnyasok, sertés-, marhahús fogyasztását (mára pedig a tejtermékekét is). Nem azért, mert bármilyen érzékenységem vagy betegségem lett volna, egyszerűen csak úgy gondoltam, hogy így egészségesebb lesz. Akármilyen közhelyes is, az egészség megőrzésének mindig az első helyen kellene lennie, mert bármilyen egyéb céljaink is vannak, amíg egészség nincs, addig semmi más sincs.

Mindig is fontos volt számomra az egészség, de a modern sporttáplálkozásban való elmélyülés 2010 végén kezdődött, részben Tim Ferris, Four Hour Body című könyvének hatására. Ekkor kezdtem el kiegészítőkből is a minél kevesebb összetevős, ha lehet ízesítetlen fajtákat keresni (bár ezekből túl nagy választék akkor sem volt), de kipróbáltam gyakorlatilag valamennyi, ismertebb márkát, ízt és típust, tejsavót, marhafehérjét, tojás- és szójafehérjét is, pedig mindig csak amatőr szinten sportoltam, többnyire edzőtermi, súlyzóst edzést. Azonban bármelyiket is ittam, mindig zavart, hogy mennyi felesleges dolgot is viszek be csak azért, mert fehérjére van szükségem, nem beszélve az állati fehérjék jellemző puffasztó mellékhatásáról.

Így született meg az igény is egy teljesen természetes, „mindentől mentes” fehérjeporra, mivel nagyon sok embernél láttam, hogy ők is vágynának rá. Ők sem szimpatizálnak a boltok polcain található, mesterséges kinézetű, agyonédesített, mű porokkal, a rengeteg összetevővel, a legtöbben ezért egyáltalán nem is fogyasztják őket. A reklámokban szereplő, hatalmas testépítők őket is csak taszítják, nem meggyőzik (na nem mintha bármelyikőjük is a reklámozott fehérjétől nőtt volna akkorára), miközben tudják, hogy fehérjére szükségük van.

Így jelent meg 2014-ben a Naturize idehaza és vált azóta Magyarország legkedveltebb növényi fehérjéjévé, több tízeres Facebook rajongótáborunknak köszönhetően. Pedig a Naturize felkutatásával elsősorban a saját fehérjeszükséglet kielégítése volt a cél, de hatalmas öröm, hogy kiderült, mennyire sokan is gondolkodnak hasonlóan és vágynak egy természetes, minden allergén anyagtól mentes fehérjeporra. Vásárlóink több, mint harmada korábban semmilyen más fehérjeport nem próbált, a Naturize volt az első, amelyhez bizalommal mertek fordulni mind a külsőt, mind pedig a beltartalmat illetően.

Azóta ezrek váltak törzsvásárlóinkká, köztük élsportolók, olimpikonok is, pedig soha, senkinek nem fizettünk azért, hogy termékünket fogyassza (vagy azt mondja), a profik is önszántukból választják termékünket. Persze nyitottak vagyunk a sportolói együttműködésekre, de filozófiánk, hogy azok álljanak a Naturize mellé, akik valóban fogyasztják, valóban megtapasztalták, hogyan is segítheti céljaik elérését, teljesítményük javítását, egészségük megőrzését.
Nemcsak a termékeinkkel, de valamennyi cikkünkkel, blogbejegyzésünkkel, facebook posztunkkal azon vagyunk, hogy segítsük a jobb forma, a jobb erőnlét és a jobb egészség elérését, mindenki számára. Bízunk benne, hogy az edzéssel, étrenddel, szénhidrátokkal, zsírokkal, egészséges, de hizlaló ételekkel foglalkozó cikkeink azoknak is hasznos segítséget nyújtanak, akik egyébként más kiegészítőkkel - vagy épp nélkülük - vágnak bele céljaik elérésébe.

Sokan segítik munkánkat, de két embert mindenképp ki kell emelnünk, Dávidot és Istvánt. Dávid gondoskodik róla, hogy rendelésed a lehető leggyorsabban, legzökkenőmentesebben kapd meg (általában már másnap), mert hát ki szeret napokat várni rendelésére? Fehérjére minden nap szükséged van, azaz holnap is, nem majd egy hét múlva. Ő segít abban is, hogy ha bármilyen kérdésed, netalán problémád merülne fel, akkor azt lehetőleg még aznap megválaszoljuk vagy megoldjuk. Nélküle mindez nem volna lehetséges.

István az online feladatok végrehajtásáért felel, hogy oldalunkon minden egyértelmű legyen, hibátlanul működjön, azaz webes rendelésed gyorsan és egyszerűen leadhasd. Facebook bejegyzéseink megjelenése, minél profibb kinézete, oldalunk könnyebb megtalálhatósága, a Google világa, mind-mind az ő asztala. István egy profi.

Ahogy eddig, úgy a jövőben is azon leszünk, hogy teljesen természetes, kompromisszumoktól mentes termékeket kínáljunk azoknak, akik odafigyelnek táplálkozásukra, akiknek az egészségük is fontos, nem csak a külsejük. A minőségben, beltartalomban sohasem fogunk kompromisszumot kötni, bármennyivel is növelhetné az bevételeinket. Inkább szolgálunk ki tízezer embert, ezerszer, mintsem tízmilliót, egyszer.

Minden egyes vásárlónknak köszönjük a bizalmat, amivel sohasem fogunk visszaélni. A Naturize mindig is a lehető legmagasabb minőségű, allergénmentes, természetes fehérje lesz, értékeinkhez, filozófiánkhoz mindig hűek leszünk. Tej-, laktóz és szójamentesség, teljes természetesség. Ebből sohasem engedünk, bármilyen nagy profittal is kecsegtessen egy kompromisszumokkal és felesleges adalékokkal teli, új termék.

Még egyszer köszönjük, hogy velünk vagy, mi nemcsak a Naturize-t imádjuk, hanem fogyasztóinkat is. Mert őszintén hisszük (és tapasztaljuk), hogy a Naturize fogyasztók a legklasszabb emberek a világon. :)

Ha először jársz oldalunkon, nézz körül cikkeink, blog bejegyzéseink között, kezdd mondjuk itt!

Tihanyi Tamás
Naturize Hungary Kft.
Ügyvezető