A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Termékváltozatok, Összetétel

Ez rövid lesz: az ízesítetlen Naturize® fehérjék kizárólag 100%-ban természetes, prémium barnarizs-fehérjeport tartalmaznak, miközben az ízesített verziók is teljesen természetesek, legfeljebb ötféle összetevővel.

                           Az új, Naturize Sport Junior Plus termékünk pontos összetétele,
                           tápértékei iránt érdeklődsz, nézz körül itt!


A szintén új, Naturize Junior Plus összetételét
és tápértékeit pedig itt találod.

 

 

    ULTRA SILK 2.0 Naturize Barnarizs-fehérje Izolátum (90% fehérjetartalom) - A legselymesebb, legmagasabb fehérjetartalmú 

A barnarizs-fehérje új generációja már itt van, de mitől is más?

Különleges előállítási technológiával sikerült minimálisra csökkenteni a rizsfehérjékre jellemző karcos, „homokszerű” jelleget. Majdnem olyan selymes mint a tejsavó, miközben továbbra is mentes annak minden ismert mellékhatásától, és az allergén anyagoktól (tej, laktóz, szója, glutén) is.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a fehérjetartalma is magasabb, garantáltan minimum 90% (a natúr verzió esetében). Márpedig ennél magasabbat nem lehet elérni, 100%-os fehérjetartalmú fehérjepor előállítása sajnos nem lehetséges.

A Naturize Ultra Silk legfőbb előnye, hogy az egyeseket zavaró, „homokszerű” érzet minimálisra csökkent, miközben a fehérjetartalom nőtt. Ugyanakkor tudjuk, hogy sokan épp ezt a "karcosságát" szeretik a rizsfehérjének, ezért nekik továbbra is tökéletes választás a „sima” Naturize, ami a jövőben is elérhető lesz.

Az Ultra Silk legfőbb hátránya ritkasága és magas előállítási költsége, az amúgy is a piac egyik legjobb minőségű (ezért nem a legolcsóbb) alap Naturize barnarizs-fehérjéjéhez képest. Ezért ha nemcsak az egészséged, de a pénztárcád is óvod, akkor választhatod a kedvezőbb árú, nagyobb csomagokat is.

Természetesen mindegyik Naturize abszolút prémium minőség, allergén anyagoktól mentes, semmilyen adalékot, vegyszert nem tartalmaz, tej-, szója-, laktóz-, és gluténmentes, azaz az egészségedet nem veszélyezteti és még vegán is.

A Naturize valamennyi aminosavat természetes formában tartalmazza, így az adagonként 4,5g BCAA-t és 4g glutamint is.

Átlagos tápérték adatok (a natúr változat 100 grammjára vetítve):
Összetevők: 100% Ultra Silk barnarizs-fehérjepor
Fehérje
: min. 90 g
Szénhidrát: 2 g (ebből cukor 1,2 g)
Zsír: 0,9 g (ebből telített 0 g)
Kcal: 376
Szavatosság: min. 18 hónap
24g/adag, 26 adag/doboz.
Vásárlás és további adatok itt!

Még egy jó hír, ha nem szereted a kakaót:

    FAHÉJAS ÍZŰ Naturize Ultra Silk 2.0 barnarizs-fehérje izolátum italpor édesítőszerrel (86% fehérjetartalom) - Selymes, még fahéjasabb, megújult recepttel!

Az Ultra Silk megjelenésével kerül bevezetésre a fahéjas íz is. Ahogy a fahéjas fekete csoki ízű Naturize esetében is, a fahéjas Ultra Silk is kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mindössze ötfélét.

A legfőbb eltérés, hogy kakaóport, csokit nem tartalmaz, a stevia mennyisége 25%-al csökkent, és a még finomabb, fahéjas íz érdekében egy kevés, természetes vanília aroma került bele.

A természetesség tehát itt sem csorbult, de a Naturize mindig is természetes lesz, bármilyen új termék is jelenjen meg. Szintén fontos és hasznos tulajdonság a mindössze ötféle összetevő, hiszen tudjuk: nem az a tökéletes, amihez nincs mit hozzátenni, hanem amiből nincs mit elvenni.

Mint mindegyik Naturize, valamennyi aminosavat természetes formában tartalmazza, így a BCAA-t és a glutamint is.

Összetevők: Ultra Silk barnarizs-fehérjepor, őrölt fahéjsteviol-glikozidok, étkezési só
Átlagos tápérték adatok (100 grammra vetítve):

Fehérje: min. 86 g
Szénhidrát: 3,2 g (ebből cukor 0,6 g)
Zsír: 0,9 g (ebből telített 0 g)
Kcal: 378
Szavatosság: min. 18 hónap
24g/adag, 26 adag/doboz.
Vásárlás és további adatok itt!

    SÓS KARAMELL ÍZŰ Naturize Ultra Silk barnarizs-fehérje izolátum italpor édesítőszerrel(86% fehérjetartalom) - ÚJDONSÁG! 

Újdonság a Naturize Ultra Silk kínálatában a sós karamell íz, és ha édesszájú vagy, talán a legfinomabb választás. Ahogy minden Naturize, a sós karamellás Ultra Silk is kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mindössze négyfélét!

Kakaóport, csokit nem tartalmaz és természetes karamell aromával készül.

A természetesség tehát itt sem csorbult, hiszen a Naturize mindig is természetes lesz, bármilyen új termék is jelenjen meg. Szintén fontos és hasznos tulajdonság a mindössze négyféle összetevő, hisz továbbra is igaz: nem az a tökéletes, amihez nincs mit hozzátenni, hanem amiből nincs mit elvenni.

Mint mindegyik Naturize, ez is valamennyi aminosavat természetes formában tartalmazza, így a BCAA-t és a glutamint is.

Összetevők: Ultra Silk barnarizs-fehérjepor, természetes aroma (karamell), steviol-glikozidok, étkezési
Átlagos tápérték adatok (100 grammra vetítve):

Fehérje: min. 86 g
Szénhidrát: 2,9 g (ebből cukor 1,7 g)
Zsír: 0,9 g (ebből telített 0 g)
Kcal: 363
Szavatosság: min. 6 hónap
24g/adag, 26 adag/doboz.
Vásárlás és további adatok itt!

    VANÍLIÁS ÍZŰ Naturize Ultra Silk barnarizs-fehérje izolátum italpor édesítőszerrel (87% fehérjetartalom) - ÚJ RECEPT! 

Megjelent a másik legkedveltebb hazai íz, a vanília is a Naturize Ultra Silk kínálatában. Ahogy minden Naturize, a vaníliás Ultra Silk is kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mindössze négyfélét!

Kakaóport, csokit nem tartalmaz, a stevia mennyisége is alacsonyabb és természetes aromával (vanília) készül.

A természetesség tehát itt sem csorbult, a Naturize mindig is természetes lesz, bármilyen új termék is jelenjen meg. Szintén fontos és hasznos tulajdonság a mindössze négyféle összetevő, hisz továbbra is: nem az a tökéletes, amihez nincs mit hozzátenni, hanem amiből nincs mit elvenni.

Mint mindegyik Naturize, valamennyi aminosavat természetes formában tartalmazza, így a BCAA-t és a glutamint is.

Összetevők: Ultra Silk barnarizs-fehérjepor, természetes aroma (vanília), steviol-glikozidok, étkezési
Átlagos tápérték adatok (100 grammra vetítve):

Fehérje: min. 87 g
Szénhidrát: 3,1 g (ebből cukor 1,2 g)
Zsír: 0,9 g (ebből telített 0 g)
Kcal: 368
Szavatosság: min. 18 hónap
24g/adag, 26 adag/doboz.
Vásárlás és további adatok itt!

    Naturize Barnarizs-fehérje Natúr ízben (85%-os fehérjetartalom) - A legfinomabb natúr Naturize, MEGÚJULT formában ('19 május közepétől)

Szintén csíráztatás után, a teljes barna rizsszemből kinyert, teljes értékű, prémium barnarizs-fehérjepor izolátum. Se több, se kevesebb. 1 kg rizsfehérje por előállításához 12 kg barna rizsre van szükség (az Ultra Silk esetében pedig még ennél is többre), ezen kívül nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, színezéket, vegyszert, vagy tartósítószert. Ahogy az Ultra Silk, úgy ez sem tartalmaz tejet, tejsavót, szóját, tojást és semmilyen állati fehérjét, semmilyen allergén anyagot sem.

2019 májusában ez a termékünk is megújult, ezután még jobban elkülönül a natúr Ultra Silk és a normál Naturize. Minden Naturize továbbra is teljesen természetes, teljes értékű, adalékmentes, a 85%-os a legfinomabb, a 90%-os Ultra Silk pedig a legselymesebb natúr Naturize (és persze a legmagasabb fehérjetartalmú), így most már tényleg mindenki megtalálhatja számítását.

100%-ban glutén és aszpartam mentes, 100%-ban természetes, 100%-ban vegán.

Átlagos tápérték adatok (a natúr változat 100 grammjára vetítve):
Összetevők: 100% barnarizs-fehérjepor
Fehérje
: min. 85 g
Szénhidrát: 3,9 g (ebből cukor 0,3 g)
Zsír: 2 g (ebből telített 0,7 g)
Kcal: 360
Szavatosság: min. 18 hónap
30g/adag, 27adag/doboz.
Vásárlás és további adatok itt!

Minden adag garantált, minimum 85% tiszta, teljes értékű fehérjét, adagonként (30g) 5 gramm glutamint és 4,5 gramm BCAA-t tartalmaz teljesen természetes formában (azaz nem utólagosan hozzáadott, szintetikus aminosavakat), mindezt minimális zsír, szénhidrát és nulla koleszterin mellett. Mindezek ráadásul igazoltan valós, Magyarországon is bevizsgált értékek.

A legfrissebb hazai vizsgálati eredmények is megerősítették, hogy a Naturize teljesen és garantáltan mentes mindenféle génmódosított összetevőtől, illetve valamennyi tiltott doppingszertől és stimulánstól is ( amellett, hogy vegyszer, adalék, aroma és édesítő mentes is), ami fontos eredmény élsportolók számára.

Mivel az ízesítetlen Naturize kizárólag barnarizs-fehérjeport tartalmaz, ezért – növény lévén – előfordulhatnak eltérések színben, akár ízben is, attól függően, hogy a növényt épp milyen természeti hatások (mennyi eső, napsütés) érték, pontosan mikor szedték le, stb. Sok termék esetében az állandó külső megjelenést adalékokkal, színezékekkel állítják be, az ízt jelentős édesítővel, aromával fedik el, a Naturize azonban ezektől teljesen mentes.

Ezért is kerül bevizsgálásra rendszeresen idehaza is, így minden esetben garantálható a legalább 85%-os fehérjetartalom, az idegen anyagoktól mentes minőség, a teljes értékű aminosav profil és a teljesen hipoallergén jelleg.

    Fahéjas fekete csoki ízű Naturize barnarizs-fehérje italpor édesítőszerrel (80% fehérje)

Ha ragaszkodsz hozzá, hogy fehérjéd ne csak természetes, hanem ízes, finom édes is legyen, akkor a fahéjas és a vaníliás mellett a fahéjas fekete csokis Naturize is kiváló alternatíva. Ez is 100%-ban természetes, és tényleg csak a legszükségesebbeket tartalmazza ahhoz, hogy ne csak hatásában, de ízében is élmény legyen fogyasztani.

Az ízesített Naturize mindössze 5 féle, 100%-ban természetes, valódi, összetevőből áll:

 • A fehérjetartalmat természetesen a már jól ismert Naturize barnarizs-fehérje biztosítja, mely 85% feletti fehérjetartalmával, teljes értékű aminosav profiljával továbbra is az egyik legtisztább, legmagasabb minőségű fehérjepor, ami csak kapható.
 • UTZ kakaópor: természetes kakaópor és zsírszegény kakaópor valódi kakaóbabból, amely UTZ tanúsítvánnyal rendelkezik. Az UTZ (amely a maják nyelvéből ered és azt jelenti „jó”) biztosítja, hogy a kakaó kiváló minőségű, nyomonkövethető, fenntartható forrásból származik. Az UTZ tanúsítvány igazolja, hogy a kakaót társadalmilag felelősségteljes módon termesztették, olyan gazdaságokban, ahol a termelők különös gonddal óvják a természetet és a helyi közösségeket.
   
 • Ceyloni fahéj: nagy tisztaságú, valódi fahéj. Az egyik legjobb természetes ízesítőszer, amely még egy kevés édességérzetet is biztosít. A fahéjnak számtalan jótékony hatása ismert, ráadásul nagyon jól harmonizál a barnarizs-fehérjével is, és mivel természetes, továbbra sem kell mesterséges, természetazonos aromákkal rontani (ízesíteni) a terméket.
   
 • Stevia levél kivonat: gyakorlatilag az egyetlen, valóban természetes, kalóriamentes, a cukornál jóval édesebb édesítőszer. Persze ha lehet, az édesítőszereket továbbra is érdemes kerülni, de ha már fogyasztasz, akkor valószínűleg a Steviával jársz a legjobban (nem véletlenül az egyik legdrágább édesítő). A Naturize ráadásul csak egész keveset tartalmaz belőle, kb. harmadát, mint a jellemzően agyonédesített, émelyítő ízű fehérjeporok. Épp csak annyit, hogy az ízét kiérezni nem fogod, de mégis elegendő édességet ad, ami vélhetően a legfőbb szempont, amiért valaki ízesített fehérjét választ.
   
 • Himalája só: a só fontos szerepet tölt be szervezetünk megfelelő működésében, pótlása különösen fontos a jelentős izzadással járó sporttevékenységek során. A Naturize csak egészen csekély mennyiséget tartalmaz belőle (adagonként kevesebb, mint 0,1 grammot), de az ízeket így is harmonikusabbá teszi és némileg segít a sóveszteséget is pótolni. Természetesen ebből sem akármilyet tartalmaz a Naturize, a jellegzetes, rózsaszínű Himalája só tisztább, karakteresebb ízű, így még kevesebbre van belőle szükség, azaz nem kell tartanod tőle, hogy sok sót vinnél be. 100 gramm (bő 3 adag) Naturize esetében is csak tized grammokban mérhető mennyiségről beszélhetünk.

Mint mindegyik Naturize, valamennyi aminosavat természetes formában tartalmazza, így a 30 grammonként 4,3g BCAA-t és 5g glutamint is.

Összetevők: barnarizs-fehérjepor, UTZ kakaópor, zsírszegény kakaópor, őrölt fahéj, steviol-glikozidok, étkezési
Átlagos tápérték adatok 100g/1 adag (30g) termékben
: Energia: 378 kcal (1597 kJ)/ 113 kcal (479 kJ), Zsír: 3,4g/1g, amelyből telített zsírsavak 0,4g/0,1g, Szénhidrát: 4,2g/1,3g, amelyből cukrok 0,6g/0,2g, Fehérje 80g/24g, Só 0,3g/0,1g.
Szavatosság: min. 18 hónap
30g/adag, 27 adag/doboz.
Vásárlás és további adatok itt!

Az ajánlott fehérjemennyiségekről itt olvashatsz bővebben, arról pedig, hogy mikor a legjobb fogyasztani, itt találsz részletes információkat.

Fitinsav
Növények esetében fel szokott még merülni a fitinsav tartalom. A fitinsav jellemzően 0,2 és 1,7 g/100 g között mozog az élelmiszerekben, a babfélékben például magasabb, 1,6-1,7 g ennek az értéke, de még ez sem jár semmilyen negatív következménnyel. 6-8 gramm feletti fitinsavtartalomnál merül fel a fogyasztás korlátozása, érzékenység esetén(!), de ez a mennyiség viszonylag kevés növényben található meg. A Naturize fitinsav tartalma viszont mindössze 0,79 g/100g, azaz gyakorlatilag elhanyagolható.

A barnarizs-fehérje azért is kiváló választás, mert teljesen hipoallergén, azaz semmilyen allergiás reakciót nem okoz, gyakorlatilag bárki által fogyasztható. Talán meggyőző érv, hogy a prémium babatápszerekben is jellemzően rizsfehérjét használnak a fehérjetartalom növelésére, épp a hipoallergén jelleg, és a teljes értékű, anyatejhez hasonló aminosavprofil miatt.

Nehézfémek
Ha pedig a nehézfémektől tartanál, akkor se aggódj.
A Naturize beltartalma - prémium fehérjepor lévén - többszörösen is bevizsgálásra kerül. Egyrészt a gyártási folyamat során is ellenőrzik a nem kívánt anyagok jelenlétét, majd pedig a készterméket is többszörösen ellenőrzik. Ezt követően idehaza is
bevizsgálásra kerül, a Foodanalytica Kft által elvégzett vizsgálatok pedig egyértelműen alátámasztották, hogy mind a vegyszerek, mind pedig a nehézfémek jelenléte szempontjából, a Naturize gyakorlatilag a bio termékekkel egyenértékű. A legtöbb esetben a benne lévő mennyiségek nem is kimutathatóak, a mérhető értékek pedig az egészségügyi határértékek tizedét sem érik el. Mivel a világ valamennyi termőföldjében természetesen fordulnak elő a nehézfémek, soha, semmilyen, földben termő, természetes növény nehézfémtartalma nem lesz nulla, de ez nem jelenti azt, hogy akkor tartanod kellene a növényektől, és örökre lemondanod mondjuk a zöldségfogyasztásról.

A többszörös bevizsgálás mellett azért is érdemes valóban prémium, kimagasló minőségű barnarizs-fehérjét választani és adott esetben megfizetni az esetleges felárát, mert így garantálható, hogy ténylegesen vegyszer- és nehézfém mentesnek tekinthető terméket fogyasztasz, melyben a nem kívánt anyagok mennyisége közel nulla, vagyis jóval alacsonyabb, mint például egy - szintén ártalmatlan - uborka vagy paradicsom esetében.

Mi az, amit az ízesített Naturize sem tartalmaz?

 • Az ízesített Naturize sem tartalmaz semmilyen felesleges adalékot, tartósítószert, semmilyen állagjavítót, aromát, egyszóval - a fentieken kívül - semmit.
 • Nem tartalmaz tejet, laktózt és glutént sem.
 • Nem tartalmaz szóját és szójalecitint sem.
 • Nem tartalmaz stimulánsokat, doppingszereket és GMO összetevőt sem.

Mi továbbra is a natúr változatokat kedveljük, mivel azoknak a legmagasabb a fehérjetartalma. Ugyanakkor ha szereted az édes ízt, és nincs kedved/időd magadnak ízesíteni, akkor nagyon jók az ízesített Naturize-ok is. Ha rizstejbe kevered el őket, akkor az már tényleg a fehérjedús desszert kategóriájába esik majd.

Kapcsolódó cikkek:

Ízesített vagy natúr fehérjeport? 4 fő szempont!

A megoldás, ha ragaszkodsz az ízesített fehérjéhez

Változatos íz, ízesítetlen fehérjével?

Szerethet-e mindenki?

Természetesség, allergénmentesség, teljes értékűség – de mi a jó ebben neked?

Mire figyelj a rizsfehérje kiválasztásánál?

Azt hitted „csak” egy fehérjepor?

A leggyakoribb "ellenérvek"

Nem rizsfehérje, BARNArizs-fehérje!

Miért is olyan fontos a teljes értékűség?

Egészséges fehérjepótlás akár vegánként is

TERMÉKEK/VÁSÁRLÁS

Keresés