A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

blog

blog

2020. 09. 03. 12:39:25

Repülnek az évek, ami pedig már hat éve állandó, az az allergénmentes, teljes értékű, 100%-ban természetes fehérjepótlás. Mert mára egyértelmű, hogy az egészségtudatos táplálkozás nem egy múló trend, nem hóbort. Akinek valamilyen érzékenysége van (tej, laktóz, glutén), annál nem is kérdés, hogy miért kell fehérjeporból a Naturize-t választania, akinek pedig nincs (vagy nem tud róla), annál a növekvő tudatosság, az egészségre, az elfogyasztott termékek összetételére való odafigyelés kap egyre nagyobb szerepet. Fogyasztóink pontosan tudják, mit miért csinálnak, mit miért vesznek (és esznek), őket nem lehet hangzatos feliratokkal eltéríteni, úgyis megnézik a pontos összetételt, cukor, fehérje mennyiséget.

2020. 06. 23. 14:31:30

Aki kicsit is jártasabb az egészséges izomépítés témakörében, azoknál gyakran merül fel a tesztoszteron szint növelésének kérdése. Ez érthető is, mivel a megfelelő szint komoly hatást gyakorol az:


- izomtömegre,
- erőre,
- energiaszintre,
- jó közérzetre,
- immunrendszer működésére,
- testösszetételre,
- vörösvérsejtek és a spermiumok termelésére,
hogy csak a fontosabbakat említsük.

2020. 04. 21. 13:11:50
Mi a te történeted, és mi vár még rád, ha a Naturize-t választod? Jobb egészség? Kiegyensúlyozott, boldogabb élet?

Régi vágya az embernek, hogy a jövőbe lásson, amíg azonban ez nem lehetséges, a jelenünkkel határozhatjuk meg a jövőnket. Mert továbbra sem az a jó kérdés, hogy mit üzennél tíz évvel ezelőtti önmagadnak, hanem hogy mit üzensz tíz évvel későbbi önmagadnak. Ez az az üzenet, amit meg is fog kapni.
2020. 02. 17. 12:19:24
Ha gondolkodsz fehérje kiegészítőn vagy már fogyasztasz, de váltanál, akkor minimum az alábbiakra számíthatsz a Naturize kapcsán. Mert a fehérjepor fontos előnye a kényelem, de ebből a szempontból is vannak stresszmentesebb fajták.
2020. 01. 07. 14:53:52
Januárban ismét előkerülnek az újévi fogadalmak és persze az is felmerül, hogy van-e egyáltalán értelmük. Bár az új évet csak egyetlen másodperc választja el a régitől, mégis lehet ez egy olyan pszichológiai tényező, ami megadja a szükséges, kezdő lökést.
2019. 08. 22. 11:49:50
Akár voltál már nyaralni, akár még előtted van, bizonyára nem újdonság, hogy nyaraláskor sokkal kevésbé figyelünk oda a táplálkozásra, a mozgásra, a plusz kilók pedig könnyen felszaladnak. Persze hízni lehet 1-2 hét alatt, elhízni aligha, így ami plusz feljön, az le is megy majd, amikor visszatérsz a normál kerékvágásba. Ezért nem arról van szó, hogy épp a pihenés alatt kellene sanyargatni magad, viszont kis odafigyeléssel a „helyreállítás” sokkal könnyebb lesz majd nyaralás után és még az élvezetekről sem kell lemondanod. Mert sokkal jobb egész évben egy jó formát tartani, mintsem csak 1-2 hónapig jól kinézni, aztán meg pulóverrel és nagykabáttal rejtegetni a hiányosságokat.
2019. 07. 24. 13:43:15
Írtunk már róla, hogy mi a legnagyobb baj az összes fogyókúrával: hogy kúraszerűek. Emiatt pedig határozott végük van, és ha nem életmódváltás megy végbe, akkor a kúra végeztével az eredmények is eltűnnek majd. Egy sikeres „fogyókúra” ezért jobb, ha egy hosszú távú, új étrend bevezetését jelenti, amikor az ember kitapasztalja mit bír, mire, hogyan reagál a szervezete.
Különben jön a jojó effektus, a kúraszerű fogyás, majd a menetrendszerű hízás, gyakran még több is, mint amennyit sikerült leadni, hisz abban a hitben dédelgetjük magunkat, hogy majd úgyis könnyedén leadjuk, mint legutóbb…
2019. 04. 25. 15:16:17
Az elhízás veszélyeiről sokat hallani, ám arról kevesebbet, hogy mikor kell, érdemes vagy ajánlott „fogyókúrába” vagyis testsúlycsökkentésbe – kezdeni. Vannak olyan fokozatai az elhízásnak, amikor magától értetődően ajánlott a fogyás, mert egészségi kockázatai vannak, de van olyan állapot is, amikor csak érezzük, hogy felszaladt pár kiló, de túlsúlyról még sincs szó. A fogyókúrával óvatosan kell bánni, nem érdemes és nem is hasznos önsanyargatásba kezdeni, a kúraszerű fogyásnak amúgy sincs sok értelme. Nézzük, milyen esetekben ajánlott foglalkozni a problémával!
2019. 02. 21. 12:11:00

Tudtad, hogy a D vitamin nem valódi vitamin, hanem hormonszerű előanyag, amely hozzájárul az aktív D-hormon termelődéséhez a szervezetben?

Míg más, ismert vitaminokat élelmiszerek útján juttatjuk a szervezetünkbe, addig a D vitamint a bőrön keresztül az UVB sugárzás hatására tudja előállítani testünk.

2019. 01. 28. 16:57:14

Hogy mitől C vitamin a C vitamin? Egyszerű: mert a citrusfélékből próbálták kinyerni.

Fontos hogy tudd, az emberi szervezet nem tudja előállítani az aszkorbinsavat, ezért azt pótolni kell. Rengetegen tanulmányozzák a C vitamin hatásait a szervezetre, s ez rengeteg vitát generált a tudományos világban.

Biztosan hallottál már a skorbut nevű betegségről, mely több százezer ember – leginkább tengerész – életét követelte. Sok feljegyzés maradt fenn csodás gyógyulásokról, illetve hogy hogyan maradtak életben tengerészek, de pontosan nem tudták, hogy ez minek köszönhető.

Rengetegen próbálták a betegséget kezelni, de nem vették észre azt, hogy nem a szervezet által termelt dolog miatt alakul ki a skorbut, hanem épp ellenkezőleg, valami hiányzik.

Keresés