A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

blog

blog

2021. 07. 06. 13:05:31
Időről időre más forrásokból is igyekszünk megosztani egészséggel, táplálkozással kapcsolatos cikkeket, híreket, érdekességeket, így saját cikkeink mellett még átfogóbb képet kaphatsz a témában.
 
Mára újabb három cikket választottunk, melyeket a linkekre kattintva részletesen is elolvashatsz. Ha pedig bármilyen észrevételed volna, vagy javaslatod, hogy miről is olvasnál szívesen a jövőben, írj nekünk itt!
2021. 05. 27. 10:29:53
Úgy néz ki, lassan elhárul az akadály az elől, hogy visszatérhessünk az edzőtermekbe. Bár tudjuk, hogy nem mindenkinek ez volt a legfontosabb a kialakult helyzetben, aligha mondunk azzal újat, hogy egy fittebb, erősebb szervezet a vírusokkal szemben is sokkal ellenállóbb, az elhízás pedig az egyik legnagyobb kockázati tényező a megbetegedések súlyosságát illetően.
2021. 05. 19. 12:14:47
Múlt héten tíz, lélekemelő, motiváló bölcsességet, életrevaló tanácsot osztottunk meg veled Kevin Kellytől. Ha tetszett, most itt van újabb tíz, nekünk nagyon tetszenek.
2021. 01. 14. 14:32:00
Ha nem is kimondva, de talán benned is felmerült már néhány kérdés az egészségesebb életmód, kiegészítő fogyasztás, fehérjepor választás kapcsán. Főleg, ha a tudatosabb emberek közé tartozol, és a barnarizs-fehérje mellett döntöttél vagy ha még épp gondolkozol rajta.
2020. 09. 03. 12:39:25

Repülnek az évek, ami pedig már hat éve állandó, az az allergénmentes, teljes értékű, 100%-ban természetes fehérjepótlás. Mert mára egyértelmű, hogy az egészségtudatos táplálkozás nem egy múló trend, nem hóbort. Akinek valamilyen érzékenysége van (tej, laktóz, glutén), annál nem is kérdés, hogy miért kell fehérjeporból a Naturize-t választania, akinek pedig nincs (vagy nem tud róla), annál a növekvő tudatosság, az egészségre, az elfogyasztott termékek összetételére való odafigyelés kap egyre nagyobb szerepet. Fogyasztóink pontosan tudják, mit miért csinálnak, mit miért vesznek (és esznek), őket nem lehet hangzatos feliratokkal eltéríteni, úgyis megnézik a pontos összetételt, cukor, fehérje mennyiséget.

2020. 06. 23. 14:31:30

Aki kicsit is jártasabb az egészséges izomépítés témakörében, azoknál gyakran merül fel a tesztoszteron szint növelésének kérdése. Ez érthető is, mivel a megfelelő szint komoly hatást gyakorol az:


- izomtömegre,
- erőre,
- energiaszintre,
- jó közérzetre,
- immunrendszer működésére,
- testösszetételre,
- vörösvérsejtek és a spermiumok termelésére,
hogy csak a fontosabbakat említsük.

2020. 04. 21. 13:11:50
Mi a te történeted, és mi vár még rád, ha a Naturize-t választod? Jobb egészség? Kiegyensúlyozott, boldogabb élet?

Régi vágya az embernek, hogy a jövőbe lásson, amíg azonban ez nem lehetséges, a jelenünkkel határozhatjuk meg a jövőnket. Mert továbbra sem az a jó kérdés, hogy mit üzennél tíz évvel ezelőtti önmagadnak, hanem hogy mit üzensz tíz évvel későbbi önmagadnak. Ez az az üzenet, amit meg is fog kapni.
2020. 02. 17. 12:19:24
Ha gondolkodsz fehérje kiegészítőn vagy már fogyasztasz, de váltanál, akkor minimum az alábbiakra számíthatsz a Naturize kapcsán. Mert a fehérjepor fontos előnye a kényelem, de ebből a szempontból is vannak stresszmentesebb fajták.
2020. 01. 07. 14:53:52
Januárban ismét előkerülnek az újévi fogadalmak és persze az is felmerül, hogy van-e egyáltalán értelmük. Bár az új évet csak egyetlen másodperc választja el a régitől, mégis lehet ez egy olyan pszichológiai tényező, ami megadja a szükséges, kezdő lökést.
2019. 08. 22. 11:49:50
Akár voltál már nyaralni, akár még előtted van, bizonyára nem újdonság, hogy nyaraláskor sokkal kevésbé figyelünk oda a táplálkozásra, a mozgásra, a plusz kilók pedig könnyen felszaladnak. Persze hízni lehet 1-2 hét alatt, elhízni aligha, így ami plusz feljön, az le is megy majd, amikor visszatérsz a normál kerékvágásba. Ezért nem arról van szó, hogy épp a pihenés alatt kellene sanyargatni magad, viszont kis odafigyeléssel a „helyreállítás” sokkal könnyebb lesz majd nyaralás után és még az élvezetekről sem kell lemondanod. Mert sokkal jobb egész évben egy jó formát tartani, mintsem csak 1-2 hónapig jól kinézni, aztán meg pulóverrel és nagykabáttal rejtegetni a hiányosságokat.

Keresés