A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü
Itt jársz: > >

blog

2019. 01. 23. 12:26:09
Beszéljünk még egy fontos, globális dologról a barnarizs-fehérje kapcsán. Mert azt már tudjuk, hogy teljesértékű, allergén mentes, természetes formában tudja a szükséges fehérjemennyiséget kiegészíteni étrendünkben, így nemcsak a jobb formához, hanem egészségünkhöz is hozzájárul.
2018. 12. 30. 18:15:45

Megint elrepült egy év, nézzük meg tehát, hogy milyen újdonságok, milyen bejegyzések voltak 2018-ban. Ha most is csak egy cikkre van időd, ezt olvasd el! :)

2018. 08. 15. 11:30:54
Taknyosság, eldugult orr, tüsszögés, szemviszketés. Az allergia szezon sajnos itt van, és egy darabig marad is. Egyre többen küzdenek a pollenekkel, ha pedig téged is érint a dolog, ez hasznos lehet. Igaz, egyelőre nem tudunk olyan táplálékról, mely igazoltan, mindenkinél hatékony volna, vagy varázsütésre megszüntetné az allergiát, de az alábbiakban 10 olyan élelemről olvashatsz, mely segíti az immunrendszer erősítését és az allergia elleni küzdelmet.
2018. 08. 07. 14:18:50
Személyi edző, PT, az az izmos srác a teremben, aki mindig magyaráz… :) ...ha szoktál edzőterembe járni, akkor tudod miről, azaz kikről is van szó. A konditermekben dolgozó edzőkről, akik mindenkit ismernek, akik mindig ott vannak, és akik 1-2-3-4 embernek mondják folyamatosan, hogy miből, mennyit, hogyan is csináljanak. Akár kezdő vagy, akár haladó, valószínűleg benned is felmerült már, hogy tanácsot kérj valamelyiküktől, vagy - akár csak pár alkalom erejéig - kipróbáld milyen is így edzeni.
 
De vajon szükséged van-e rájuk? Vagy jobb, ha magad jársz utána a dolgoknak? És egyáltalán, mi alapján válassz?
2018. 07. 03. 16:12:21
"Ellenérvek", amik a fehérjefogyasztás, és a növényi fehérje, kapcsán felmerülnek. Mert az állati kiegészítők legalább 30 éves előnyben vannak a növényiekkel szemben, így hívői bázisuk is nagyobb. Márpedig ha valaki mélyen hisz valamiben, akkor nagyon nyitottnak kell lennie ahhoz, hogy olykor mégis kritikusan gondoljon saját meggyőződésére, megvizsgálja, tényleg van e objektív alapja.
Biztos, hogy tény? Biztos, hogy semmi sem tud repülni, ami nehezebb a levegőnél? Biztos, hogy senki sem akar majd számítógépet otthonra? Biztos, hogy lapos a föld? Egykor ezeknek az állításoknak is sok hívője volt…
2018. 03. 29. 10:44:26

Nincs időd mozogni? Jó volna laposabb has, de a napi teendők mellett már nem fér bele? Azért figyelnél az egészségedre, megnéznéd mit is eszel?

Sokan hiszik, hogy csak annak kell a kalóriákra figyelnie, aki hízékony, vagy akinek amúgy sincs jobb dolga, mintsem a reggelijét, ebédjét, vacsoráját készítgetni aprólékosan. Szintén gyakori vélekedés, hogy a fehérjebevitelre figyelni, fehérje kiegészítőket fogyasztani tényleg csak a testépítőknek kell, ha az ember nem sportol, minek fogyasszon ilyesmit?

2018. 03. 27. 11:13:11

Amikor az ember babát vár, a világ legtermészetesebb dolga, hogy még jobban odafigyel az egészségére, minden - vélt vagy valóban - káros ételt igyekszik kerülni, és úgy általában megadni magának mindazt, amire csak a baba egészsége érdekében szüksége van. Persze az a legjobb, ha mindig, minden élethelyzetben figyelünk magunkra, kerüljük a stresszt, csak fehérje dús, egészséges, adalékmentes élelmiszereket fogyasztunk, de terhesség alatt ez a minimum, amit tehetünk.

2018. 02. 19. 16:12:46
Beszéljünk egy kicsit a „super foodokról”, hisz az utóbbi időben egyre többet hallani róluk. Egyre több dologra fogják rá, hogy nem pusztán egy egészséges élelemről van szó, hanem valamiféle csodaszerről, ami már nem is csak étel, hanem egyenesen szuper étel.
 
2017. 09. 27. 10:52:52

Jártál már úgy, hogy sikeresen leadtál pár kilót, majd a kezdeti öröm után rájöttél: nem is a súlyvesztés a nehéz, hanem az eredmény megtartása? Ha igen, nem vagy egyedül, a tapasztalat azt mutatja, hogy a sikeresen lefogyók mindössze 20%-a, azaz 5-ből 1 ember képes meg is tartani az elért, egészséges súlyt. Ez viszont nem jelenti azt, hogy akkor nem is kell próbálkozni, inkább csak ki kell alakítani egy olyan, fenntartható étrendet, amivel hosszú távon is tartani tudod az elért sikereket, így motivációdat.

2017. 09. 19. 14:14:02

Időről időre igyekszünk megosztani is egészséggel, táplálkozással kapcsolatos cikkeket, híreket, érdekességeket, így saját bejegyzéseink mellett még átfogóbb képet kaphatsz a témában.
Most újabb három cikket választottunk, melyeket a linkekre kattintva részletesen is elolvashatsz. Ha pedig bármilyen észrevételed volna, vagy javaslatod, hogy miről is olvasnál szívesen a jövőben, írj nekünk
 itt! 

Keresés