A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Itt jársz: > Kezdőlap >

blog

blog

2024. 04. 24. 09:56:00
Mióta csak Junior termékeink megjelentek, azon vagyunk, hogy minél többekhez eljusson hírük, és minél többen megtudják, mit tartalmaznak, mitől is olyan különlegesek, és miért ajánlottak minden fiatalnak (sőt, idősebbnek is).

Az összetevőket bemutató sorozatunk keretében nézzük meg az egyik legszuperebb összetevőt, mely mindkét Junior termékben megtalálható. Ez pedig nem más, mint a földimandula, mely nem csak azért különleges, mert valójában nem is mandula, így nem is merülnek fel a mogyorófélékhez kapcsolható allergiák, érzékenységek. A földimandulát már az ősi Egyiptomban is fogyasztották, és tartották oly nagy becsben, hogy a fáraók kincse elnevezéssel is illették.

De mi az a földi mandula?
Folytatáshoz kattints a képre!
2024. 04. 17. 10:47:05

Mostantól két szuper junior termék közül választhatsz, a Sport Junior Plus után megjelent a Junior Plus is, mellyel leginkább azoknak szeretnék a kedvében járni, akik a vaníliás íz rajongói, vagy akiknek csak valamilyen oknál fogva nem jön be a csokis ízvilág.

Azonban ennél többet tud a Junior Plus is, most már tényleg mindenki megtalálhatja a neki tetsző terméket, akár az intenzív sportolás miatt, akár a nem kiegyensúlyozott táplálkozása miatt van szüksége több fehérjére, rostra, vitaminra, nyomelemre.

Mindkét termékünk tejmentes, laktózmentes, gluténmentes, természetes, növényi és biztonságos. No de mik is a főbb különbségek? Kattints a képre a folytatáshoz!

2024. 04. 03. 09:41:17
Ma két szuper hírt is szeretnénk megosztani veled, mert mindkettőre nagyon büszkék vagyunk.

World Food Innovation Awards
Az első, hogy pár hónapja beneveztük Sport Junior Plus termékünket a londoni székhelyű, World Food Innovation Awards világversenyre, ahol a Functional pr
oduct kategóriában döntős lett, azaz kategóriájában az 5 legjobb termék közé került!

Ez is igazolja számunkra, hogy világszerte igény volt már egy olyan termékre, mely természetes, allergénektől mentes és legfőképp tiszta, biztonságos formában tudja a fiatal korosztálynak is megadni azt, ami a táplálkozásukból hiányzik.

Persze bármennyire is komplex, valódi élelmiszer a Sport Junior Plus, azt mindig elmondjuk, hogy a normál ételek nagyon fontosak. Törekedni kell rá, hogy táplálkozásunk minél tudatosabb legyen, nem azt szeretnénk elérni, hogy a gyerekek innentől csak turmixot igyanak. Azt viszont igenis szeretnénk, ha minden fiatal étrendjébe be tudna épülni egy olyan komplex, biztonságos shake, mint amilyen a Sport Junior Plus (mint ahogy a kiegészítőként szedett vitaminok).
Folytatáshoz kattints a képre!
2024. 03. 20. 10:30:06
Hasznos és érdekes beszélgetést láthatsz a Friderikusz podcast március 7-i adásában Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal és bár semmilyen együttműködésünk nincs a csatornával, a mostani témához lenne pár gondolatunk. Hisz termékeink - és mindaz, amit képviselünk - igencsak kapcsolódik az elhangzottakhoz, mi is a hosszú és legfőképp egészséges élethez szeretnénk hozzájárulni. (Ha most nincs sok időd, olvasd csak a vastagított részeket).

Még akkor is, amikor a jobb formáról írunk, hisz egyértelmű, hogy az elhízás nem kedvez az egészségnek (nem véletlenül szoktunk arra a Naturize szlogenre hivatkozni, hogy „ha az egészséged is fontos, nem csak a külsőd”). Ha pedig valaki kimondottan az izmosabb külső érdekében kezd sportolni és táplálkozására odafigyelni, akkor tényleg két legyet üthet egy csapásra.

Úgy tűnik, a mai, modern kutatások is mind azt támasztják alá, hogy egészségünk megőrzésért, a betegségek megelőzésért legfőképp táplálkozásunk javításával tudunk tenni. Minden abból indul ki, hogy mivel tápláljuk testünket, vagy épp mivel terheljük, mert egy ideig sok mindent képes tolerálni. A betegségek a legtöbbször akkor kezdődnek, amikor a terhelést, a rossz tápanyagokat már nem tűri tovább a szervezet, és káros gyulladások keletkeznek benne, negatív folyamatok indulnak be. Ahogy egy motor is tolerálja egy ideig a rossz olajat (akár a teljes hiányát is), de idővel feladja a küzdelmet, és jelentkeznek a problémák, majd a teljes leállás.
Folytatáshoz kattints a képre!
2024. 03. 05. 10:25:54
Követed hírlevelünket? Olvasod cikkeinket? Fogyasztod termékeinket? Akkor is lehet, hogy van pár dolog, amit még nem tudtál. Teljes értékűség? Növényi fehérje? Komplettálás? Tiszta, allergénektől mentes protein? Teszteld a tudásod! :)
Kattints a képre a folytatáshoz!
2024. 03. 05. 14:00:00

Növényi - Természetes - Biztonságos - Egészséges

Nehezen találjuk a szavakat, annyira izgatottak vagyunk, hiszen itt van, elkészült! Amire már oly sokszor utaltunk, amiről azt hittük nyárra meglesz, amit próbáltunk titokban tartani, hogy ismét elsők lehessünk, megérkezett.

Több mint fél éves kutató és fejlesztő munka gyümölcse érett be végre, és micsoda „gyümölcs” lett! Ilyenkor kár, hogy a superfood szó ennyire elcsépelt, mert ha először írhatnánk le, akkor most jelentene is valamit. Hiszen olyan természetes, növényi, funkcionális összetevőket sikerült összehoznunk egy termékben, hogy annak aligha akad párja.

Ez valóban olyan termék lett, ahol a teljesség igényével dolgoztunk, semmit sem sajnáltunk belőle, mert a cél egy volt: hozzuk létre a létező legjobb terméket, amire a sportoló, sokat mozgó vagy csak épp nem kiegyensúlyozottan táplálkozó (tehát az összes) 5 és 18 év közötti gyereknek, fiatalnak szüksége van.

Így született meg a Naturize Sport Junior Plus powered by Richtofit.

Folytatáshoz kattints a képre!

2024. 02. 20. 14:00:51
Tudtad, hogy az embernek van a legnagyobb agya az élővilágban? Mármint a testéhez képest, mert persze az elefántnak nagyobb van, de akkor is egyértelmű, hogy mi vagyunk a földön a legokosabb élőlények. Mert van az állatoknak számítógépük, okostelefonjuk, közösségi média platformjuk? Na ugye.

Ebből logikusan következik, hogy nemcsak sokat, és jól gondolkodunk, hanem racionális döntéseket is hozunk, nem igaz? Sajnos nem. Úgy tűnik, a túl sok semmiből sem jó, előbb-utóbb kontraproduktív lesz. A kevés víz halálos, meg a túl sok is. A kevés pénz problémás, meg a túl sok is.
Folytatáshoz kattints a képre!
2024. 02. 08. 10:24:03
Talán nem mindenki tudja, vagy emlékszik rá, hogyan is indult a Naturize története, hogyan lett rövid idő alatt Magyarország legkedveltebb növényi fehérjére, és mi volt az a pont, amikor rájöttünk: valami igazán értékesre bukkantunk.
 
Mert a növényi fehérjeporok nem voltak mindig ilyen kedveltek, egy-két évtizeddel ezelőtt még mindenki alsóbbrendűnek gondolta őket. Ha létezett is pár fajta, alig rúgtak labdába az akkor már igen népszerű, tejsavó fehérjék mellett. A korábbi tanítások, a nagyrészben 70-es évekből származó, dietetikusi (tév)hitek éltek, miszerint a növényi fehérjék aminosav profilja nem teljes értékű, ezért nem olyan jó, de legalábbis komplettálni – más növényi fehérjékkel keverni – kell őket.
Akkoriban persze még a húsmentes táplálkozást is károsnak, akár betegséget, halált okozónak gondolták, de az egész táplálkozási terület sokkal kevésbé volt tudatos, jobb nem is belemenni, miket is gondoltak még.

Persze a tudomány ilyen, fejlődik. A 70-es években a mai számítógépek, mobiltelefonok teljesítményét, méretét el sem hitték volna. Nem azt mondták, hogy micsoda teljesítmény volna ekkora memóriát, teljesítményt belezsúfolni ekkora méretbe, hanem egyöntetűen hitték: ez lehetetlen.

De kanyarodjunk vissza történetünkhöz, mely épp tíz éve kezdődött.
Folytatáshoz kattints a képre!
2024. 01. 24. 10:13:02
Amióta a Naturize megjelent, immár lassan 10 éve, az egészséges életmódot, a kiegyensúlyozott táplálkozás fontosságát hangsúlyozzuk a fehérjebevitel kapcsán is, nem pedig a testépítési célokat, még ha az igaz is, hogy elegendő fehérje hiányában az izomépítés nem lehetséges. Azt valljuk, hogy a fehérjebevitelre mindenkinek figyelnie kell, mert egészséges szervezet anélkül nincs, nem beszélve a termikus hatásáról, az alakformálásban betöltött szerepéről. Természetesen normál táplálékokból is megoldható a bevitel, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy mire a mai ételek mellett elérjük a megfelelő fehérjemennyiséget, addigra szénhidrátból, zsírból és így kalóriából is a szükségesnél többet vittünk be, melynek a vége hízás, zsírosodás lesz.

A fehérje és az egészség kapcsolatára épülő üzenet szerencsére nyitott fülekre talált, és fiataltól a nyugdíjasig, igen széles körben fogyasztják a Naturize-t. Az is, aki életmódja, vagy speciális (pl. vegán) étrendje miatt nem visz be elég fehérjét, és az is, aki épp súlyvesztési céljait támogatja vele. Mindezt természetesen úgy, hogy közben az egészségére is ügyel, hiszen mit ér a formás alak, egészség nélkül.

Nem adalékokat (színezékeket, állományjavítókat), nem allergéneket (tejet, laktózt, glutént vagy szóját) akarunk fogyasztani, amikor fehérje kiegészítőt választunk, hanem fehérjét.
Folytatáshoz kattints a képre!
2024. 01. 01. 00:00:00
Mi olyan bölcset is írhatnánk az új évre, amit még nem hallottál. Ilyenkor mindenki boldogabb, könnyebb, jobb évet kíván, de a helyzet az, hogy magától egyik sem fog bekövetkezni. Ha viszont minden nap teszel érte, hogy fejlődj, akkor teljesen mindegy is, hogy milyen évet mutat épp a naptár.
A közhelyesnek hangzó tanácsok azért is közhelyesek, mert annyira igazak, hogy már-már mindenki számára egyértelműek. Így azonban könnyen meg van a veszélye, hogy pont ezekre nem figyel oda az ember, hisz annyiszor hallotta már őket.
Persze mindig vannak körülmények, de mindig vannak olyanok is, akik ugyanabból, valahogy mégis többet tudnak kihozni...
Folytatáshoz kattints a képre!

Keresés