A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Tudd, hogy meg lehet csinálni

Tudd, hogy meg lehet csinálni

Vajon hányan próbálnának meg lefutni 42 kilométert egyben, ha korábban még senki sem csinálta volna meg? Egy átlagember - pár kilométer után - egész biztos arra a következtetésre jutna, hogy ez egyszerűen lehetetlen.

Csakhogy a valóságban tudjuk, hogy igenis le lehet futni ezt a távot (meg persze sokkal többet is), évről évre százezrek teljesítik sikerrel a maratont. És mivel ezzel mindenki tisztában is van, folyamatosan nő azok száma, akik megpróbálják és sikerrel meg is csinálják.

A sportban ez jól megfigyelhető, hisz ott mindent mérnek. Úszásban az – egykor fantasztikusnak tekintett - 1 percen belüli 100 métert ma a legjobb női úszók is tudják, hátúszásban. Súlyemelésben a 200 kg-os, lökési álomhatárnál ma 65 kg-al több a világrekord.

Az internet is tele van olyan, fantasztikus emberi teljesítményekkel, melyekről, ha nem látnánk, nem hinnénk, hogy meg lehet őket csinálni. Rengeteg rekord, cél van az élet minden területén, melyekről szentül hitték, hogy lehetetlen elérni vagy megdönteni. Aztán jött valaki, aki nem tudott róla, hogy azt nem lehet, és miután megcsinálta a „lehetetlent”, már sokan mások is utánacsinálják.

Ha már tudjuk, hogy lehetséges, akkor sokkal könnyebb elérni is.

Hogy miért?

Mert ha elhisszük, hogy meg tudjuk csinálni, az már fél siker. Sőt, ha tényleg meggyőződésünk, hogy képesek vagyunk rá, az többet ér a sikerhez, mint bármi más. Persze tenni attól még kell érte, de a legtöbb dolog fejben dől el. A motiváció is onnan jön majd, hogy végigmenjünk (az amúgy nem könnyű) úton.

Ugyanez igaz a táplálkozásban, alakunk formálásában is. Sokan gondolják, hogy az ő genetikájukkal „azt” nem lehet, mert ők nem születtek izmosnak, vagy épp soványnak. Ezért fontos nekik is elhinniük, hogy alkatuktól, genetikájuktól függetlenül is igen messzire juthatnak. Ha akarják, igenis lehet kockás hasuk, izmos karjuk vagy kerek fenekük.

A nehéz rész az, hogy ezt elhiggyük, hogy tudjuk: meg lehet csinálni. Hogy lássunk olyat, aki kemény munkával, eltökéltséggel és hasonló adottságokkal eléri azt, amiről azt hittük nem lehet.

Amint abbahagyjuk annak indoklását, hogy valami miért is nem lehetséges, képesek leszünk energiáinkat inkább arra összpontosítani, hogy mégis megcsináljuk.

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés