A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Tények, tévhitek - avagy a táplálkozás-e a legbonyolultabb terület

Tények, tévhitek - avagy a táplálkozás-e a legbonyolultabb terület

Neked is feltűnt már, hogy mennyi egymásnak ellentmondó "tény" forog a köztudatban, amikor fogyásról, egészségről, alakformálásról van szó? Pedig aligha lehetséges, hogy egy adott dolog és annak az ellenkezője is igaz legyen. De akkor mi az oka, hogy ennyire nincs egyetértés ebben a témában? Túl sokakat érint? Vagy túl sokan szeretnének hinni a csodákban? Vagy három hónap alatt szakértővé válni és eladni csodaszereket, szolgáltatásokat...

Hogyan lehet hiteles információkhoz jutni manapság, amikor minden igaz, és annak az ellenkezője is? Amikor a "szakemberek" egyike ezt mondja, a másik meg a szöges ellentétét?

Érdekes, hogy műszaki témákban sokkal ritkábban jelennek meg fantasztikus újdonságok, ritkábbak a forradalmi felfedezések, melyek megcáfolnak minden korábbi hitet és állítást. Ott valahogy nem derül ki havonta, hogy a házakat eddig rosszul építették, hogy a hidak mégsem úgy lesznek a legstabilabbak vagy, hogy a motorolajat felesleges annyit cserélgetni…

Amikor valami egzakt, a tudományra épül, mérésekkel, számításokkal alátámasztott, akkor ott sokkal kevesebb az önjelölt szakértő, aki állítaná, hogy nem az alapoktól kell indulni, hogy jobb, ha a házak inkább felülről lefelé épülnek meg...

A tudomány attól tudomány, hogy bizonyított tényeken alapszik, így könnyű ellenőrizni egy állítás helyességét. Persze a mérnökök világában ha összedől a híd, ha besül a motor, akkor az önmagáért beszél.

Nyilván a táplálkozás terén is vannak tények, kutatások, de itt valahogy sokkal könnyebb olyan állításokat tenni, melyek hamissága kevésbé derül ki, és melyek ellenőrzéséhez kevesen veszik a fáradtságot. Sokan hiszik még például, hogy minden növényi fehérjét komplettálni kell, pedig a laborvizsgálatok egyértelműen igazolták, hogy a Naturize önmagában is teljes értékű fehérje.

Persze hosszú távon kiderül, hogy mi működik és mi nem, de itt az emberek gyors eredményekre vágynak, és ha lehet, különösebben fájó erőfeszítések nélkül. Hogy a korábbi, építészeti hasonlatnál maradjunk, egy olyan toronyházra fizetnének be, ami egy hónap alatt készül el, és még daru, vagy komolyabb erőforrások sem kellenek hozzá...

De ha a fenti ígéretet senki sem hinné el, akkor miért ennyire más, amikor a testünket építjük? Túl sok az információ? Vagy annyira bonyolultan működik a testünk, hogy azt a mai napig nem tudták teljesen megfejteni? Mi lehet az oka, hogy manapság, amikor oly könnyű információhoz jutni, még mindig sok tévhit hódít?

Jövő heti hírlevelünkben a legalapvetőbb tények közül nézünk meg párat, kitérünk a tévhitekre is és megpróbáljuk némileg tisztába tenni a dolgokat.

Számít-e a kalória? Kell-e növelni a fehérjebevitelt? Lehet-e este enni? Kell-e koplalni?

Melyek azok a tények, amik a leghatékonyabban segítenek elérni céljaid az alakformálást illetően, és melyek azok a tévhitek, amik a leginkább hátráltatnak ebben? Tarts velünk egy hét múlva is!

További, egészségben és fehérjében gazdag, szép napot kívánunk!
www.rizsfeherje.hu

Légy egyike annak sok ezer, egészségtudatos embernek, amatőr és profi sportolónak, akik élvezik a Naturize természetes, adalékmentes, teljes értékű aminosav profilját, tökéletesen tiszta fehérjetartalmát. Mert szervezetednek fehérjére van szüksége, nem adalékokra.

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés