A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Te eszel Super Food-ot? És szuper fehérjét?

Te eszel Super Food-ot? És szuper fehérjét? Beszéljünk egy kicsit a „super foodokról”, hisz az utóbbi időben egyre többet hallani róluk. Egyre több dologra fogják rá, hogy nem pusztán egy egészséges élelemről van szó, hanem valamiféle csodaszerről, ami már nem is csak étel, hanem egyenesen szuper étel.
 
Persze nem újdonság, hogy amikor az egészség és a marketing világa találkozik, az olykor zavaros dolgokat szül. A gyártók el akarják adni a termékeiket, a cikkek írói szeretnének több kattintást, egyesek pedig csodadiétákat szándékoznak ránk tukmálni. Az emberek meg nyitottak a csodákra, hátha mégiscsak akad olyan megoldás, amivel különösebb erőfeszítés nélkül lehet eredményeket elérni.
 
Bár a szuper ételek gyakran vannak úgy beállítva, mintha valamilyen felsőbbrendű élelmiszerek volnának, valójában semmilyen mágikus dolog nincs bennük. Magának a kifejezésnek a használata is igen szubjektív, mert nincs semmiféle tudományos kritériumrendszer, ami alapján egy étel super foodnak minősülne. A szuper ételek valójában sima ételek, melyek koncentráltabban tartalmaznak különféle mikronutrienseket (jó esetben), de ez ugyanígy igaz egy csomó másik zöldség és gyümölcs esetében is.
 
A lényeg tehát, hogy ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget azoknak a címkéknek, melyeket a marketingesek aggatnak a termékekre. Felesleges mindenáron a „szuper” jelzőt keresni, a lényeg, hogy a beltartalom legyen szuper. Válassz olyan gyümölcsöket és zöldségeket, melyek mikronutriensekben gazdagok, és ne feledd, hogy egyik élelmiszer sem képes önmagában a csodára.
 
Mi a helyzet a Naturize-zal? „Super Protein”?
 
Ha kicsit marketingesebb irányba akarnánk elmenni, akkor könnyen mondhatnánk, hogy a Naturize barnarizs-fehérje az első szuper fehérje. Hogy miért? Mert teljes értékű (önmagában tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat), teljesen természetes, miközben hipoallergén is, tehát az állati fehérjék jellemző problémáitól (ízületi bántalmak, puffadás, tej-, laktózérzékenység) teljesen mentes.
 
Persze mi is azt szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson a Naturize barnarizs-fehérje, és van, aki szerint mindez már így is túl szép, hogy igaz legyen, de akár hiszed, akár nem, sohasem fogunk valótlant vagy túlzót állítani. A Naturize a beltartalma miatt szuper és nem egy kitalált jelző miatt.
 
Amitől pedig a szuper még szuperebb lett, az az új ULTRA SILK változat megjelenése, mellyel az utolsó ellenérv is elhárult. A Naturize Ultra Silk a legfinomabb, legselymesebb növényi fehérje, amit valaha kóstoltunk, ráadásul szuper finom, szuper fahéjas ízben is elérhető. Azt pedig, hogy tényleg szuper lett, nemcsak mi mondjuk, hanem mindenki, aki már kóstolta.

A szuper jelzőkből mára elég lesz, de ha kíváncsi vagy, nézz körül a
 szuper webshopunkban is.
Szuper ételekben és szuper fehérjében gazdag, szuper napot és szuper hétvégét kívánunk neked! :)

(Forrás: „thefffeed”)

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés