A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Segít a tudomány, ha neked is fejtörést okoz az ajándékozás

Segít a tudomány, ha neked is fejtörést okoz az ajándékozás

Hiába tudjuk minden évben, hogy mikor lesz karácsony, sokaknak okoz stresszhelyzetet a megfelelő ajándék megtalálása. Mert könnyű venni egy üveg italt vagy egy doboz csokit, de mégis sokat gondolkodunk rajta, mert érezzük, hogy ezeknél jobb volna valami egyedibbet, különlegesebbet adni. Ezért nemcsak a tökéletes, hanem a pusztán "jó" ajándék kitalálása is komoly fejtörést tud okozni.

Szerencsére a tudomány itt is segít, mert nemcsak a karácsonyi zene veszélyeit tanulmányozzák a brit kutatók, hanem olykor hasznos megállapításokat is tesznek. Ebben a cikkben a tökéletes karácsonyi ajándék pszichológiáját járják körül, több kutatást is megemlítve.

Az alábbi, főbb megállapítások neked is segítenek majd jobb ajándékot választani. Ha belegondolsz, valószínűleg te is ezek alapján kaptad legemlékezetesebb ajándékaidat.
Folytatáshoz kattints a képre!

Az eredmények alapján:
"Olyan ajándékot érdemes választani, amely a lehető legerősebben és minél többször emlékezteti a megajándékozottat az ajándékozóra, ezáltal erősítve a kapcsolatukat. A jó ajándék minden használatkor emlékezteti az ajándékozottat az ajándékozóra. A veszteségelkerülés arra sarkall bennünket, hogy a régi, jól bevált dolgokhoz térjünk vissza újra és újra... ez azonban a tökéletes ajándék kiválasztásánál kárunkra van, mert a kevésbé kockázatos ajándékok felé terel. Pedig az újszerű, mindennapokból kilógó élmények nagyobb hatást váltanak ki, és jobban is emlékszik rájuk az ember."

Miért is tökéletes ajándék ezek alapján a Naturize? (Igen, már megint haza beszélünk :)

Mert egyedi, különleges fehérje, amit a megajándékozott talán még nem is próbált.
Emlékezetes is lesz neki, hisz naponta fogyasztja majd, legalább 30-szor eszébe jutsz majd, mire egy doboz elfogy. Ha pedig megismeri és megszereti, nagyon sokáig hálás lesz érte neked.

Különösen igaz ez most az új, Sport Junior Plus termékünkre, mert az aztán tényleg egyedi, sőt, egyedülálló, miközben tudjuk, tapasztaltjuk, hogy igen komoly űrt tölt be az egészséges termékek közt. És ha van sportoló gyerek a családban, baráti körben, akkor a szülei is igen hálásak lesznek neked, amiért ilyen szuper terméket találtál nekik (és a gyerekük egészségére, fejlődésére is gondoltál).

A cikk másik megállapítása, hogy "a lehető legnagyobb hatás úgy érhető el, ha olyan ajándékot vásárolunk, amire a megajándékozott nagyon vágyik, de valamilyen oknál fogva bűntudatot érezne, ha magának vásárolná meg."
Ez esetben például azért, mert azt hiszi, hogy a növényi fehérje sohasem lehet olyan jó, mint az állati. Bűntudatot érezne vajon, amiért nem tejsavót fogyaszt, mint a kevésbé egészségtudatos ismerősei?

Egy szó, mint száz, akár Naturize-zal, akár mással leped meg azt, aki fontos neked, próbáld a fenti szempontok alapján kiválasztani az ajándékot, és a hatás nem marad el. Aki sok ajándékot kap, annak különösen emlékezetes lesz az, amit tőled kap.

Ajándékozd meg tehát egy emlékezetes, különleges Naturize fehérjével barátod, rokonod, kollégád, akiről tudod, hogy sportol (ő vagy a gyermeke), vagy csak odafigyel egészségére (ha meg még valamilyen érzékenysége is van, nem kérdés, hogy megtaláltad neki, amit kerestél). Nézz körül itt, nagy csomagjaink pedig akciós áron érhetők el.


Magyarország *legkedveltebb növényi fehérjéje továbbra is szolgál téged és egészséged, tudj meg róla többet itt! A fehérjefogyasztással, formásabb alak elérésével kapcsolatban nézz körül blogbejegyzéseink között. Ha pedig már legalább kétszer rendeltél oldalukról, kérd felvételed Naturize VIP Zárt facebook csoportunkba. :)

Egészségben és fehérjében gazdag, szép napot kívánunk!
www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés