A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Ha az ember (vagy a gyereked) nem eszik elég fehérjét

Ha az ember (vagy a gyereked) nem eszik elég fehérjét Amióta a Naturize megjelent, immár lassan 10 éve, az egészséges életmódot, a kiegyensúlyozott táplálkozás fontosságát hangsúlyozzuk a fehérjebevitel kapcsán is, nem pedig a testépítési célokat, még ha az igaz is, hogy elegendő fehérje hiányában az izomépítés nem lehetséges. Azt valljuk, hogy a fehérjebevitelre mindenkinek figyelnie kell, mert egészséges szervezet anélkül nincs, nem beszélve a termikus hatásáról, az alakformálásban betöltött szerepéről. Természetesen normál táplálékokból is megoldható a bevitel, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy mire a mai ételek mellett elérjük a megfelelő fehérjemennyiséget, addigra szénhidrátból, zsírból és így kalóriából is a szükségesnél többet vittünk be, melynek a vége hízás, zsírosodás lesz.

A fehérje és az egészség kapcsolatára épülő üzenet szerencsére nyitott fülekre talált, és fiataltól a nyugdíjasig, igen széles körben fogyasztják a Naturize-t. Az is, aki életmódja, vagy speciális (pl. vegán) étrendje miatt nem visz be elég fehérjét, és az is, aki épp súlyvesztési céljait támogatja vele. Mindezt természetesen úgy, hogy közben az egészségére is ügyel, hiszen mit ér a formás alak, egészség nélkül.

Nem adalékokat (színezékeket, állományjavítókat), nem allergéneket (tejet, laktózt, glutént vagy szóját) akarunk fogyasztani, amikor fehérje kiegészítőt választunk, hanem fehérjét.
Folytatáshoz kattints a képre!
Márpedig aligha volna lehetséges a Naturize kiemelkedő, akár 90%-os fehérjetartalmát elérni, ha ezekkel az adalékokkal tennénk tele.

De mi a helyzet a gyerekekkel?
Bár a normál Naturize-ok is teljesen természetesek, allergénmentesek, így minden korosztály számára megfelelőek, tudjuk, hogy a fiatalok még válogatósabbak, a táplálkozásuk pedig jellemzően sokkal kevésbé kiegyensúlyozott, mint a felnőtteké. Ők biztosan nem esznek meg valamit csak azért, mert a beltartalma jó.

Sok gyerek a zöldséget, még a gyümölcsöket sem hajlandó megenni, miközben a cukros, lisztes, zsíros, feldolgozott – és ezáltal "finom" - ételek gyakran kerülnek túlsúlyba. Ilyenkor okoz komoly fejtörést, olykor aggodalmat a szülőknek, hogy a gyerek nem visz be elég fehérjét, elég minőségi táplálékot, és hát mi lesz így vele…

Persze a fiatal szervezet sok mindent kibír, a legválogatósabb gyerekek sem „halnak éhen”, de az már nem mindegy, hogy milyen lesz az immunrendszerük, izomzatuk, állóképességük. Látjuk ezt jól közösségekben is, ahol az egyik gyerek havonta beteg, a másik meg szinte sohasem.

Mivel a legtöbb fiatal sportol (szemben sajnos a legtöbb felnőttel), első Junior termékünket ezt szem előtt tartva fejlesztettük, de ez nem jelenti azt, hogy a gyereknek élsportolónak kell lennie ahhoz, hogy szuper beltartalmából profitálhasson.

A Sport Junior Plus megfelelő arányban tartalmaz fehérjét (komplex termékhez képest is magas, 42%-os arányban), rostokat, vitaminokat, nyomelemeket, ezekre pedig minden embernek szüksége van, sporttól, kortól függetlenül. Ahogy fehérjére sem csak annak van szüksége, aki sportol, hanem minden embernek, 0-150 éves korig. Az aminosavak a fehérjék építőkövei, az esszenciális aminosavakat pedig minden embernek kívülről, táplálékkal kell bevinnie ahhoz, hogy erős, egészséges maradjon.

Így tehát a Sport Junior Plus-nál az is cél volt, hogy az összevissza evő, válogatós, vagy épp húst, fehérjét alig fogyasztó gyerekeknek is elérhető legyen olyan élelmiszer, melyet szívesen isznak meg, és mellyel be tudják vinni azt, ami az étrendjükből kimarad.

Persze felmerült már, és egyet is értünk vele, hogy gyereknek és felnőttnek is a helyes táplálkozást kell megtanulnia, és nagyobb részt hagyományos, de minőségi ételekből bevinnie mindazt, amire szervezetének szüksége van. De amíg a legtöbb felnőtt sem így táplálkozik, addig aligha várhatunk el ilyen tudatosságot a fiataloktól. Ha pedig tudunk adni nekik olyan terméket, ami természetes, biztonságos és amit hajlandóak elfogyasztani, akkor nagyon jó, ha ebből beviszik azokat a tápanyagokat, melyeket amúgy nem.  A C-vitamin tabletta helyett sem hasznos tanács a 2 kg citrom elfogyasztása. Egy allergénmentes, természetes kiegészítő ezért is kiváló alternatíva, mert az ugyanolyan élelmiszer, mint amit egyébként is fogyasztunk.

Ahogy minden Naturize termék, úgy a Sport Junior Plus is kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, allergénektől mentes, sőt, a benne lévő fermentált, csíráztatott magőrlemények igazi hiperfoodnak minősülnek, mivel az ismert superfoodok dúsított verziói. A Sport Junior Plus is élelmiszer, valódi tápanyag csak épp modern - a fiatalok igényei szerint készülő, édes, ízes – formában.

Aki tehát aggódna, hogy valamiféle mű dolgot javaslunk a gyermekeknek, az teljesen megnyugodhat, erről szó sincs. A Sport Junior Plus is ugyanolyan élelmiszer, mint amit amúgy is fogyasztunk, sőt, a legtöbbnél sokkal tisztább, teljesebb, hasznosabb beltartalmú.

Ha pedig aggódni kell, akkor aggódjunk inkább a gyorséttermi ételek, a cukros üdítők, az agyon adalékolt édességek, állományjavítókkal teletömött péksütemények miatt, és először ezek mennyiségét csökkentsük jelentősen, fiataloknál és idősebbeknél egyaránt.

A Naturize Sport Junior Plus mellett a Naturize barnarizs-fehérje már hatféle változatban kapható, mindegyik tejmentes, gluténmentes, természetes, teljesértékű és még vegán is. Nézd meg és próbáld ki őket itt!
Ha pedig nem találtad meg, amit kerestél, írd meg nekünk! :)
 

Egészségben és fehérjében gazdag, szép napot kívánunk!
www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés