A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
0

A Naturize® barna rizs fehérje vegánok, vegetáriánusok számára is kiváló választás!

A Naturize® barna rizs fehérje vegánok, vegetáriánusok számára is kiváló választás!

Amennyiben vegán étrendet folytatsz, az két dolgot jelent biztosan. Először is, hogy kiemelten fontos számodra az egészséged, az egészséges táplálkozás, azaz kétszer is megnézed, hogy mit eszel meg. Másodszor pedig, hogy különösen ügyelned kell a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelére, azonban nem mindegy, milyen fehérje forrásból is teszed ezt. Na, de miért is jó választás a Naturize barna rizs fehérje vegánok és vegetáriánusok számára is? Olvasd tovább a bejegyzést!

Mert:

- semmilyen állati eredetű fehérjét nem tartalmaz,
- komplettálás nélkül is teljes értékű növényi fehérje, azaz mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, köszönhetően előállítási módjának, mely során a barna rizsszem mindhárom részéből kivonásra kerül a fehérje,
- könnyen emészthető, semleges ízű, bármilyen italhoz vagy ételhez hozzáadható a fehérjetartalom növelésére (vega fasírtokhoz, levesekhez, gyümölcsturmixokhoz, süteményekhez),
- semmilyen allergiás reakciót nem vált ki, nem tartalmaz szóját, mogyorót, tejet még nyomokban sem,
- 100%-ban gluténmentes, nem génkezelt barna rizsből készül,
- a fehérje mellett értékes rostokat, ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaz, természetes formában.

 

Biztonsággal egészíti ki fehérjeszükségleted akkor is, ha tejérzékenységben, laktóz intoleranciában szenvedsz, ha a tejsavó gyomorproblémákat okoz vagy csak úgy döntöttél, hogy egészséged érdekében kerülöd a tejtermékeket.

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Vásárláshoz kattints ide!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog