A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

7 dolog, ami a kisportolt (és sikeres) embereket jellemzi

7 dolog, ami a kisportolt (és sikeres) embereket jellemzi

1. Nem a kifogásokat keresik. Nem azt nézik, hogy miért is nincs idejük edzeni, miért is nem tudják megoldani a megfelelő táplálkozást, a fehérjebevitelt vagy miért is nem jó az az étel vagy étrend, amit tanácsolnak nekik. Ehelyett inkább elindulnak az úton, minden nap tesznek céljaikért, mert tudják, hogy ha valamit igazán akarnak, arra úgyis találnak majd időt és módot.

2. Nem fogják a genetikára. Sem mások sikereit, sem saját helyzetüket. Tudják, hogyha többlet erőfeszítéssel is, de bárki messzire juthat. Sokan meglepődnének, ha tudnák, hogy a jó alakú, kisportolt emberek „genetikája” mögött valójában milyen erőfeszítések állnak.

3. Komoly célokat tűznek ki, és nem félnek kideríteni, hogy el tudják e érni őket. Nem fejben játsszák le, hogy mi, miért is nem fog működni, hanem belevágnak. A végén majd úgyis kiderül, mire volt elég a befektetett energia.

4. Minden nap odafigyelnek táplálkozásukra (különösen a fehérjebevitelre).  Ha be is csúszik egy – két „rosszabb” fogás, akkor sem esnek kétségbe, mert tudják, hogy amint visszatérnek a megfelelő étrendhez, súlyuk is visszaáll majd. 

5. Nem halogatnak, nem "majd hétfőtől" kezdik el, hanem most rögtön. Mire is várnának?

6. Nem csapják be magukat, nem alkudoznak (magukkal sem). Nem sanyargatják magukat folyton, de azt sem hiszik, hogy csak azért, mert valami teljes kiőrlésű, vagy paleo, akkor már bármennyit megehetnek belőle. 

7. Nem másokhoz hasonlítgatják magukat, hanem saját céljaik vannak, és azokat szeretnék elérni. Nem gondolják, hogy ha körülöttük senki sem mozog, senki sem figyel a táplálkozására, akkor már nekik sem kell. De nem irigykednek akkor sem, ha valaki erősebb, csinosabb, sportosabb náluk, mert mások sikere csak motiválja őket. 

Te hogy állsz ezekkel?

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés