A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

6 évesek lettünk - NYERJ szülinapunkon te is!

6 évesek lettünk - NYERJ szülinapunkon te is!

Repülnek az évek, ami pedig már hat éve állandó, az az allergénmentes, teljes értékű, 100%-ban természetes fehérjepótlás. Mert mára egyértelmű, hogy az egészségtudatos táplálkozás nem egy múló trend, nem hóbort. Akinek valamilyen érzékenysége van (tej, laktóz, glutén), annál nem is kérdés, hogy miért kell fehérjeporból a Naturize-t választania, akinek pedig nincs (vagy nem tud róla), annál a növekvő tudatosság, az egészségre, az elfogyasztott termékek összetételére való odafigyelés kap egyre nagyobb szerepet. Fogyasztóink pontosan tudják, mit miért csinálnak, mit miért vesznek (és esznek), őket nem lehet hangzatos feliratokkal eltéríteni, úgyis megnézik a pontos összetételt, cukor, fehérje mennyiséget.

Ha pedig egy termékben ötnél sokkal több összetevő van, köztük olyanok, amiket elsőre ki sem tudsz ejteni, akkor jobban jársz, ha inkább visszateszed a polcra.

Mert ha Naturize, akkor 3 dologban mindig biztos lehetsz:

- természetesség
- allergén mentesség
- valós, kiemelkedő fehérjetartalom

De most ünnepelni jöttünk össze, mert itt a szeptember, itt a Naturize születésnap, szám szerint a hatodik! Mint minden évben, idén is szuper nyereményekkel készültünk és persze most is igaz, hogy aki a Naturize-t fogyaszt, az már biztosan nyert.

Ma már 5 féle Naturize barnarizs-fehérje (kétféle natúr, vaníliás, csokis, fahéjas) és 8 féle Falatka termék (kókuszos, zserbó, almás fahéjas, csokis meggyes, marcipánlabda, Falatkása, fűszeres és kókuszos Falatkeksz) közül választhatsz, és ha a következő 1 hónapban rendelsz, az alábbiak egyikét is megnyerheted (és még két barátod is nyerhet)! Hisz itt az ideje, hogy fantasztikus nyereményekkel háláljuk meg neked, hogy az egészségedre figyelve, te is Naturize barnarizs-fehérjét fogyasztasz.

Szeptember 1. és október 5. közötti vásárlásoddal (oldalunkról) részt veszel hatodik szülinapi sorsolásunkon, melyen az alábbi 6 nyeremény egyikét nyerheted:

Főnyeremény:

Egy 100.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány, mellyel otthoni edzőtermet alakíthatsz ki, vagy megveheted a régóta vágyott sporteszközöket.

Egyéb nyeremények:

- Egyszeri, 50%-os kedvezmény oldalunkon, akár 50.000 Ft értékben

- Örökös, 5% kedvezmény oldalunkon a nyertes saját vásárlásaihoz

- Ingyenes Naturize szállítás a következő 6 vásárlásodhoz

- 1 db Sencor rozsdamentes digitális konyhamérleg és

- 1 db digitális kanálmérleg, melyekkel kedvenc Naturize fehérjédet hajszálpontosan kimérheted

Hogyan nyerhetsz még te és barátaid is?

Kommentelj szeptember 3-i, szülinapi facebook posztunk alá, mert a hozzászólók között egy fullextrás Naturize csomagot sorsolunk ki: egy doboz választott Naturize fehérjével, mind a 8 Falatka termékből 1-1 darabbal (fehérjeszeletekkel, Falatkekszekkel, kásával, marcipánnal), shakerrel és rizstejjel.

Ha pedig a poszt alatt megjelölöd azt a két ismerősöd (kattinthatóan), akik szintén örülnének az allergén mentes, természetes fehérjének, és téged sorsolunk ki, akkor nemcsak te nyersz, hanem megjelölt ismerőseid is megajándékozzuk egy-egy teljes Naturize csomaggal!

Kövesd hírlevelünket, mert a nyerteseket is csak ott fogjuk kihirdetni, 2020. október 13-án!

Rendeld meg tehát Magyarország *legkedveltebb növényi fehérjeporát itt, és nyerd meg a fantasztikus nyeremények egyikét!

A játék részletei:

- A játék időtartama: 2020.09.01 - 2020.10.05.

- A játék ideje alatt a rizsfeherje.hu oldalon rendelők (és rendelésüket átvevők) között 6 nyereményt sorsolunk ki.

- A Naturize Facebook oldalán a szeptember 3-i, szülinapi bejegyzés alatt kommentelők egy teljes csomagot nyerhetnek, plusz egyet-egyet megjelölt, 2 ismerősüknek is.

- Minden vásárlás újabb esélyt jelent, minden, teljesített (átvett) rendelési szám bekerül a sorsolásba.

- Vásárlás nélkül Naturize teljes csomag nyerhető, a facebook komment révén.

- Nyeremények részletei: az utalvány bármely Decathlon üzletben beváltható. Az 50%-os kedvezmény egyszeri, legfeljebb 100.000 Ft-os vásárláshoz váltható be. Az 5%-os, örökös kedvezmény legfeljebb évi 200.000 Ft-os rendelési összértékhez használható fel.

- Sorsolás 2020.10.13-án.

- A nyertesek nevét a sorsolást követő hírlevélben küldjük ki! A nyereményéért 15 napon belül kell jelentkeznie a nyertesnek.

www.rizsfeherje.hu

*a facebook oldalkedvelések alapján

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés