A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

5 ok, amiért egyre több élsportoló is a Naturize barnarizs-fehérjét fogyasztja

5 ok, amiért egyre több élsportoló is a Naturize barnarizs-fehérjét fogyasztja

Európa bajnok és világbajnoki bronzérmes úszók, hosszútávfutó olimpikon, kajakozók, profi focisták, ökölvívók, sokszoros bajnok dzsúdósok, naturál testépítők. A sor még hosszan folytatható és ami közös, hogy mindannyian a Naturize barna rizs fehérje mellett tették le voksukat. 

De miért fogyasztja egyre több élsportoló is a Naturize-t?

1. Mert garantált beltartalommal rendelkezik, mind az aminosav profil, mind a fehérjetartalom tekintetében, ezért mindenki biztos lehet benne, hogy pontosan azt, és csakis azt fogyasztja, ami dobozon fel van tüntetve. Amellett, hogy a Naturize valóban teljes értékű fehérje, a tényleges fehérjetartalma ma már nemcsak, hogy eléri, de jellemzően meg is haladja a garantált 85%-ot. A tartalma pedig kizárólag barnarizs-fehérje, ezért sem bizalomra, sem extra energiára nincs szükségük, hogy a rengeteg összetevő pontos jelentésének, hatásának utánajárjanak, és ezt értékelik az élsportolók is.

2. Mert a szigorú gyártási előírásokon felül, hazai laborban kerül bevizsgálásra rendszeresen, így akkreditált papír igazolja a teljes dopping és stimuláns mentességet is (Magyarországon a Wessling Hungária és a Foodanalytica Kft vizsgálja rendszeresen a Naturize beltartalmát). Így az élsportolók is biztosak lehetnek benne, hogy semmilyen tiltott szert nem visznek be tudtukon kívül, azaz nem veszélyeztetik hosszú hónapok felkészülését. Emellett a Naturize mérésekkel igazoltan glutén és GMO mentes is.

3. Mert bármilyen érzékenység (pl. tej, laktóz vagy glutén) vagy bármilyen vércsoport esetén is fogyasztható. Nem puffaszt, nem okoz allergiás tüneteket hosszabb távon sem, bármilyen egyéni érzékenysége is legyen a sportolónak, bármilyen étrendet is folytasson, a barnarizs-fehérjeport biztosan fogyaszthatja. Mivel könnyen emészthető, nem terheli a gyomrot, ezért edzések előtt is fogyasztható, sokkal rugalmasabban illeszthető az étrendjükbe.

4. Mert aroma és édesítő mentes, ezért egyénileg ízesítve is fogyasztható, akár a meglévő (sport)italokba, ételekbe keverve, akár natúr formában is beilleszthető a versenydiétába. Nem kell kompromisszumokat kötni, vagy felesleges adalékokat, édesítőt fogyasztani.

5. Mert állati fehérjétől, tejszármazékoktól teljesen mentes, így esetében a tejfogyasztás által gyakran jelentkező ízületi problémák sem merülnek fel, mint ahogy a nagymennyiségű (állati) fehérjefogyasztáskor előforduló problémák (pl. köszvény) sem.

A profik persze mindig tudják mi a jó nekik, bármit is fogyasztanak, mindig a beltartalom alapján választanak. Ezért is jó követni őket, és ellesni egy-két fogást, hisz ami egy élsportolónak megfelel, az egész biztosan beválik majd egy amatőr sportolónak is.

Ezért a Naturize nemcsak profiknak, hanem minden egészségtudatos sportolónak ajánlott! Büszkék vagyunk rá, hogy kevesebb mint egy év alatt lett Magyarország messze legkedveltebb* növényi fehérjepora, sok ezer ember elsődleges fehérje kiegészítője.

Köszönjük a bizalmat, köszönjük, hogy te is a Naturize barnarizs-fehérjét fogyasztod, meglátod, nemcsak mi háláljuk meg neked, hanem szervezted is.

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

*Facebook rajongóink száma ma már jóval meghaladja már a 20.000-et, amiért nagyon hálásak vagyunk neked is!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés