A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Orvosok és kiegészítők

Orvosok és kiegészítők Nemcsak a gyógyszerek, olykor az ártalmatlanabb vitaminok, kiegészítők, még a fehérjeporok dobozán is olvashatjuk: használat előtt konzultájunk orvosunkkal, szakemberrel. Ez persze rendben is van, ha sikerül olyan szakembert találni, aki jártas a témában, ismeri a különféle kiegészítőket, a sport és fehérje kapcsolatát, és hogy valójában mit is tartalmaznak az egyes készítmények.

Sajnos - mint sok más területen - úgy a fehérje kiegészítés terén is sok tévhit tartja még magát, nem lehet mindenki, mindenben felkészült, és naprakész. Még az orvosoktól sem lehet elvárni, hogy minden, elérhető kiegészítőt ismerjenek, tudják, melyik mit tartalmaz, melyik ajánlható, melyik nem.
Ahogy az egyes, orvosi  területeknek is külön szakértői, specialistái vannak, ugyanúgy a sporthoz, fehérjéhez is külön szakértelemre, tapasztalatra van szükség. Ha edzésről, táplálkozásról van szó, akkor olyantól fogadj el tanácsot, aki valóban jártas a témában, aki foglalkozik sportolókkal, ismeri a modern táplálkozás alapjait, és lehetőleg maga is rendszeresen sportol, odafigyel az egészségére (az erősen túlsúlyos, dohányzó szakemberek határozott állításait pedig inkább kezeld fenntartásokkal).
 
Ha valaha is megfogadtad a dobozokon lévő tanácsot, és valóban kikérted egy orvos (de nem sportorvos) véleményét a (fehérje)kiegészítőkről, akkor lehet, hogy a legtöbbször azt hallottad: inkább kerüld mindet. Minimális szakismeret birtokában ez tulajdonképpen logikus tanács is, hisz a legegyszerűbb kerülni az ismeretlent. Ha nem akarsz leesni, a legjobb, ha fel sem ülsz a biciklire. Sőt, az a legbiztonságosabb, ha ki sem mozdulsz otthonról.

De vajon tényleg így lesz neked a legjobb?
Ha tudod, hogy életmódod, táplálkozásod, vagy a sport miatt szükséged van a többlet fehérjére, akkor a tiltás aligha lesz számodra hasznos tanács.
Abszolút megértjük persze azokat, akik nem bíznak az olyan kiegészítőkben, melyek összetevői listája kisebb regény hosszúságú, tele vannak ismeretlen elnevezésekkel, a szervezet számára szükségtelen anyagokkal (melyek még a fehérjetartalmat is csökkentik).
 
A megoldás viszont nem az, hogy mindent kerülsz, hanem hogy tájékozódsz, és a biztonságos alternatívákat választod. Allergén anyagoktól mentes, teljes értékű, természetes fehérjeforrásokat, mint amilyen a Naturize barnarizs-fehérje is. Persze, már megint hazabeszélünk, de nekünk is komoly megerősítés, hogy ismerünk, hallunk orvosokról, szak- és erőnléti edzőkről, akik a Naturize-t ajánlják anélkül, hogy erre valaha is megkértük volna őket. Számtalan élsportoló, versenyző, testépítő és személyi edző használja termékeinket, és persze azok az egészségtudatos emberek is, akik egyszerűen csak odafigyelnek rá, mit esznek. Büszkék vagyunk rá, hogy soha, senkinek nem fizettünk azért, hogy termékeinket fogyassza. A Naturize-t nem a plakátokon, hanem a valóságban isszák a profik (is) :)
 
Mit mondanak tehát az orvosok? 
Ha kicsit is jártasak a témában, akkor azt, hogy mindent ésszel csinálj, bármit is fogyasztasz, ne vidd túlzásba és bármit is teszel, mindig az egészséged legyen az első. Biztonságos, allergén- és adalékanyag mentes termékeket válassz, legyen szó kiegészítőkről vagy normál élelmiszerekről.
 
A barnarizs-fehérje nemcsak azért jó megoldás, mert teljes értékű, valamennyi allergén anyagtól mentes, azaz akár még terhesség vagy szoptatás alatt is fogyasztható, hanem mert teljesen természetes. A natúr kivitel pedig mindössze egy összetevőt, magát a fehérjét tartalmazza, és az ízesített verziók is mindössze ötféle, szintén természetes összetevőt. Ezért akár van valamilyen érzékenységed, akár nincs, biztos lehetsz, hogy úgy adod meg vele szervezetednek a szükséges, extra fehérjét, hogy közben nem veszélyezteted az allergiás tünetek kialakulását és az egészséged sem.

Ráadásként pedig már az ULTRA SILK változat is elérhető, ha eddig zavart volna a karcosabb, „homokszerű” jelleg. Túl szép, hogy igaz legyen? Akkor tegyél egy próbát, és ha véletlenül nem válna be, élj 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkkal.
Tudj meg többet Magyarország *legnépszerűbb növényi fehérjééről, a Naturize összetevőiről és a biztonságos fehérje 
kiegészítésről itt.

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Keresés