A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Miben más és miért a legkedveltebb, 5 pont

Miben más és miért a legkedveltebb, 5 pont Az egyre többféle (márkájú és minőségű) rizsfehérje megjelenése jól jelzi, hogy ma már széles körben elismert lehet egy növényi fehérje is. Évről évre ugrásszerűen nő azok száma, akik egészségükre ügyelve inkább allergén mentes fehérjeport választanak, és milyen jól teszik. Mára még a „nagy”, tejsavó márkák is kijöttek saját változataikkal, ami szintén elismerés a rizsfehérjének.
Most tehát, hogy már idehaza is ennyi fajta kapható, inkább azt nézzük meg, miben is más a Naturize, minek köszönheti, hogy idehaza a legkedveltebb növényi fehérje lett. Mert a Naturize küldetése sohasem az volt, hogy a legolcsóbb, hanem hogy a lehető legtisztább, legbiztonságosabb, legtermészetesebb fehérjepor legyen, ami garantáltan tej-, laktóz-, glutén- és szójamentes is.
                                                                                         
Miben más tehát a Naturize, mint a legtöbb rizsfehérje?

1. A Naturize nem rizsből, hanem barna rizsből készül. Részben ez garantálja, hogy önmagában is teljes értékű tud lenni, azaz nem kell más fehérjékkel keverni.
 
2. A Naturize teljes értékűségének másik oka, hogy a barna rizsszem valódi csíráztatását követően kerül kivonásra a fehérje, nem pedig egy rövid áztatás után, mint sok más termék esetében. Márpedig ez a folyamat szükséges ahhoz, hogy az aminosav profil kedvező irányba változzon, és teljes értékű (azaz mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazó) fehérje jöhessen majd létre. A fehérje kivonása is természetes úton történik, nem pedig vegyszerekkel, mint náhány növényi fehérjénél (a Naturize tulajdonképpen egy extra szűz barnarizs-fehérje)
 
3. 100%-ban természetes, azaz legyen szó ízesítésről, vagy édesítésről, a Naturize-ban nemcsak a fehérje, hanem minden összetevő természetes. (Érdekesség, hogy ez pl. tízszeres felárat jelent a természetes vanília esetében, és így persze az ízeket manipulálni képes, mesterséges adalékok sem jöhetnek szóba).
 
4. A Naturize beltartalma garantált. Azaz ha 90% fehérje van a dobozon, akkor biztos lehetsz benne, hogy legalább 90% fehérje is van benne. A legtöbb fehérjepor esetében a valós fehérjetartalom szinte mindig alulmúlja azt, amit ígérnek (ezt azért is tudjuk, mert magunk is bevizsgáltattunk párat). Márpedig ha épp a magasabb fehérjetartalom miatt választasz egy terméket, és fizetsz magasabb árat, akkor nem árt, ha benne is van az, amit a dobozon ígérnek.
 
5. Garantáltan GMO-, dopping- és vegyszermentes. Egy növényi fehérje esetében pedig ez utóbbi különösen fontos, mert nagyon nem mindegy, hogy az alapként szolgáló növényben mennyi vegyszer, nehézfém, ólom, arzén, higany van. Ez sajnos kívülről nem mondható meg, de még kóstolás után sem, viszont hosszú távon problémát okozhat. Ezért is származik a barna rizs a legbiztonságosabb helyekről és kerül a Naturize többszörösen bevizsgálásra nemcsak a gyártás során, hanem szúrópróba szerűen, idehaza is. Ez a kevésbé prémium márkák árába aligha fér bele, mint ahogy a tisztább, minőségibb, azaz drágább alapanyag (barna rizs) használata sem.
 
Persze nem is olyan meglepő, hogy minden élelmiszerből sokféle minőségű és árú változat létezik. Csak nem szabad egy kalap alá venni növényi fehérjét és rizsfehérjét, rizsfehérjét és Naturize barnarizs-fehérjét.
 
Célunk, hogy a lehető legtisztább, legtermészetesebb és legbiztonságosabb fehérjét mindig a Naturize-tól kapd meg. Ezért ha neked is ezek azok a tulajdonságok, melyek a legfontosabbak, akkor biztosan jó helyen jársz. :)
Ismerd meg Magyarország legkedveltebb*
növényi fehérjéjét itt!

www.rizsfeherje.hu

 

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt! Ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

*a facebook oldalkedvelések alapján

Keresés