A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Jó ötlet, de milyen távon

Jó ötlet, de milyen távon Mai bejegyzésünkben Seth Godin marketing guru gondolatait járjuk körül az egészséges életmód, edzés és fehérjebevitel szemszögéből.

Hisz mindannyiunknak van választása ezekben kérdésekben is, mindenki eldöntheti, hogy mi szolgálja leginkább céljait, szeretne-e egészségesebb életmódra váltani, többet mozogni, jobban enni. Amikor az ember választás elé kerül, jó eséllyel azt az opciót választja majd, mely saját érdekeit leginkább szolgálja. Fontos kérdés viszont, hogy milyen távon.

Mert más szolgál minket rövid távon és egészen más hosszú távon. Szolgálhatja-e egy gimnazista érdekeit, hogy a péntek esti buliban rágyújtson? Aznap este, lehet. De kérdezd meg ugyanezt az embert 40 év múlva, hogy jó ötlet volt-e engedni a haverok nyomásának, a dohánycégek kommunikációjának és rászokni a cigire.
(És szolgálhatja-e céljaid egy agyonadalékolt, aromázott, allergén fehérjepor? Rövid távon lehet, hisz először az ízre koncentrálsz. De ha évekig fogyasztod, akár napi többször is? Aligha.)

Cikkeinkkel, kommunikációnkkal - és igen, a Naturize barnarizs-fehérjével is - az a célunk, hogy vevőink táplálkozását, egészségét, formáját javítsuk, hosszú távon. Azt szeretnénk, ha ez, a hosszú távú gondolkodásmód alakulna ki a fejekben, mert ahogy nem történik semmi baj, ha egyszer befalunk egy tortát, ugyanúgy nem várhatunk pozitív hatást egy edzéstől vagy egy adag fehérjeportól sem, bármennyire is természetes vagy allergén mentes.

Minél felvilágosultabbak vagyunk a táplálkozás terén, annál könnyebb belátni, hogy nemcsak a következő pillanatra kell gondolni. Aki csodaszerekkel akar becsapni, annak mindig csak a most van. Most akarja, hogy vedd meg, őt már nem érdekli, ha a csoda majd elmarad (a dohányzás és az egészségtelen ételek sem egy nap alatt teszik tönkre a szervezetet).

Hosszú táv, ezt kell észben tartani, amikor belevágsz az edzésbe, az egészséges étrendbe, lemondasz egy „finom” falatról. Ha csak a ma volna, akkor minden jó ötlet volna. Mert szép gondolat, hogy éljünk a mának, de megbosszulhatja magát, amikor eljön a holnap. Sokkal jobb ötlet a holnapnak is élni, mert mikor eljön, hálás leszel majd, hogy ma odafigyeltél.


www.rizsfeherje.hu

 

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Keresés