A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

12+1 konkrét tanács egy életre

12+1 konkrét tanács egy életre Ismerjük a régi, „ép testben ép lélek” mondást, ezért is írunk 90%-ban arról, hogyan lehet még épebb az a test és egyúttal formásabb, egészségesebb is (a Naturize-zal is ez utóbbit tudjuk segíteni). Ugyanakkor a lelket is ápolni kell, millió inger ömlik ránk, egyre fontosabb a belsőnk karbantartása is.

Két korábbi hírlevelünkben összesen húsz, lélekemelő, motiváló bölcsességet, életrevaló tanácsot osztottunk meg veled Kevin Kellytől. Hogy ki ő? Az igazi, „világ legérdekesebb embere”, az a személy, akinek gondolataira még a nagy, amerikai tanácsadók is referenciapontként hivatkoznak. Épp most töltötte be a 70-et, így újabb gondolatokkal jelentkezett, amiből megosztunk most párat veled.
Továbbra sem homályos mantrák, „higgy magadban” közhelyek, hanem konkrét tanácsok, egymástól függetlenül. Harmadik rész.
(Ha pedig lemaradtál a korábbiakról, itt és itt találod őket)

1. Senki sincs annyira lenyűgözve attól, amid van, mint te magad.

2. Sose dolgozz olyan embernek, amilyenné nem szeretnél válni.

3. Bármi, amit a „de” előtt mondasz, az nem számít.

4. Amikor megbocsátasz valakinek, lehet, hogy az illető észre sem veszi, de a te lelked gyógyulni fog. A megbocsátás nem egy olyan dolog, amit másokért teszünk, hanem egy ajándék, magunk számára.

5. Ha azt szeretnéd, hogy a gyermekeid „jól” viselkedjenek egy hosszú autóúton, akkor vigyél magaddal egy zacskóval kedvenc cukorkájukból. Amikor csak rosszalkodnak, dobj ki egy cukrot az ablakon.

6. Amikor nem tudod, mennyit is fizess valakinek egy adott dologért, csak kérdezd meg tőle, hogy szerinte mi volna a korrekt ár. Amit mondanak, az általában tényleg a korrekt ár lesz.

7. Senki véleményét sem tudod észérvekkel megváltoztatni, ha a véleményét nem észérvek mentén alakította ki.

8. Ahogy egy bölcs ember fogalmazott: mielőtt beszélsz, vizsgáld meg,
hogy a mondandód átmegy-e ezen a három rostán. Igaz? Szükséges? Kedves? Ez igaz a kommentelésre is.

9. Amikor megakadsz egy probléma megoldásában, vázold fel a problémát másoknak. Gyakran pusztán az, hogy elmagyarázod a helyzetet, megvillantja a megoldást is.  

10. Mindenki akkora, mint a problémák, melyek felidegesítik.

11. Ha nem akarsz megöregedni (lélekben), akkor maradj lenyűgözhető.

12. A szokás sokkal biztosabban hozza az eredményeket, mint az ösztönzés. Úgy tudsz fejlődni, ha szokásokat alakítasz ki. Ne arra koncentrálj például, hogy formásabb akarsz lenni, hanem arra, hogy olyan emberré válj, aki sohasem hagy ki egy edzést sem.

12+1: A legnagyobb hazugság, amit magunknak mondunk, hogy „ezt nem kell leírnom, mert úgyis emlékezni fogok rá”
 
Egészségben és fehérjében gazdag, vidám napot kívánunk neked! :)
www.rizsfeherje.hu

Légy egyike annak sok ezer, egészségtudatos embernek, amatőr és profi sportolónak, akik élvezik a Naturize természetes, adalékmentes, teljes értékű aminosav profilját, tökéletesen tiszta fehérjetartalmát. Mert szervezetednek fehérjére van szüksége, nem adalékokra.

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Keresés