A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Köszönjük!

Köszönjük!

10.000 like - a Naturize barna rizs fehérje újabb mérföldkőhöz érkezett. Nehéz szavakba önteni azt a hálát, amivel rajongóinknak – köztük neked is – tartozunk. Köszönjük mindenkinek, aki kezdettől fogva kiállt az egészséges fehérjepótlás mellett, és hitt abban, hogy igenis egy növényi fehérje is lehet teljes értékű, mondjon bármit is pár (több tíz éve elavult) táplálkozástudományi „szakkönyv”.

Mi mindig is azt vallottuk, hogy beszéljenek helyettünk a tények, márpedig valamennyi idehaza elvégzett kísérlet egyértelműen alátámasztotta, hogy a Naturize valóban teljes értékű fehérje, legalább 80%-os fehérjetartalommal, és azt is megerősítették, hogy semmilyen allergén anyagot, vegyszert, génkezelt anyagot vagy doppingszert nem tartalmaz.

Ma már nem is merül fel beltartalmi kifogás, nem írja már senki, hogy a növényi fehérje nem lehet teljes értékű, hogy azzal nem lehet izmot építeni, persze a laboreredményekkel nehéz is volna vitába szállni.

Ezért a Naturize egyáltalán nem csak vegetáriánusok való fehérje! Az csak hab a tortán, hogy egy olyan fehérjepor, melyet testépítők, futók, CrossFit versenyzők és profi sportolók – köztük olimpikonok is – fogyasztanak, mellesleg még vegán is.

Nagyon hálásak vagyunk, amiért ilyen rövid idő alatt sikerült elérnünk, hogy a Naturize Magyarország legkedveltebb növényi fehérjéjévé váljon, de beszéljünk inkább a legfontosabbról, arról a titkos összetevőről, amely elengedhetetlen volt a Naturize sikeréhez.

Ez a titkos összetevő pedig te magad vagy! Te, aki lájkolod oldalunkat, szereted és fogyasztod a Naturize barna rizs fehérjét. Hisz mit érne egy fantasztikus növényi fehérje, ha senki sem fogyasztaná, ha nem lenne, aki elmesélje pozitív tapasztalatait barátainak, ismerőseinek?

Nemrég írtunk arról a felfedezésről, mely szerint a Naturize fogyasztói a legjobb fejek a világon, a Naturize-t kizárólag kedves, intelligens, felvilágosult gondolkodású emberek fogyasztják. Azóta fogyasztóink száma megduplázódott, de ezen állításunk mitsem változott. Továbbra is büszkék vagyunk minden Naturize fogyasztóra, a most már 10000 főnél is nagyobb rajongótáborunkra.

Ha belegondolunk, ennyi ember már bőven kitenne egy egész várost is. Ha pedig így lenne, egy dolog biztos: az egy olyan város volna, ahol igen jó élni.

Köszönjük!

www.rizsfeherje.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés