A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Tanúsítványok

Minőségi garancia 

A Naturize barnarizs-fehérje ma az egyik legmagasabb minőségű, legmegbízhatóbb fehérjepor a piacon. Az alapanyagául szolgáló barna rizs a világviszonylatban legjobbnak tartott, és többször is díjazott rizsföldekről származik, jellemzően Kambodzsából. 

A Naturize garantáltan és igazoltan GMO-mentes, azaz semmilyen génmanipulált vagy génmódosított összetevőt nem tartalmaz. 

Az előállítási folyamata egy többszörösen ellenőrzött, garantáltan vegyszermentes eljárás, mely biztosítja a teljes értékű aminosav profilt, és a teljesen hipoallergén mivoltát. Mind a rizsszemeket, mind pedig a kész barnarizs-fehérjét többszörösen ellenőrzik, garantálva, hogy semmilyen vegyszer ne kerüljön bele, illetve az alapanyag se tartalmazzon veszélyes koncentrátumú vegyszereket, permetezőanyagokat. 

Az Uniós szabályozás és egészségügyi előírások általában szigorúbbak, mint az amerikaiak, így az Unió területére behozott Naturize barnarizs-fehérje még itt is többszörösen bevizsgálásra kerül.

A hazai szabályozás 

A fehérjeporok Magyarországon jellemzően nem rendelkeznek OÉTI számmal, mivel nem engedélykötelesek. A legtöbb vitamin, fogyókúrás szer esetében is mindössze bejelentési kötelezettséget ír elő az OÉTI, mely csak egy adminisztratív folyamat, azonban a fehérjeporokat még bejelentési kötelezettség sem terheli.

Fontos tudni azonban, hogy az OÉTI a beküldött papírok alapján regisztrálja a termékeket, alapvetően nem vizsgálja be őket. Így biztos védelmet az jelent a fogyasztók számára, ha megbízható termékeket fogyasztanak, megbízható gyártóktól, melyek sem a fogyasztókat, sem a hatóságokat nem akarják megtéveszteni.

A Naturize barnarizs-fehérje – a fenti, gyártói és Uniós bevizsgálásokon túl – idehaza további, önkéntes laboratóriumi vizsgálatokon is keresztülmegy, melyek igazolják hipoallergén, szennyeződésektől mentes, teljes értékű fehérjetartalmát.

A vizsgálati lapokat az alábbiakban találod (márkanevek szándékosan nem szerepelnek az eredményközlő lapokon, a teljes értékű növényi fehérje esetében a Naturize legfrissebb eredményeit láthatod, míg két állati fehérje esetében népszerű, idehaza is kapható termékek kerültek bevizsgálásra).

Fontos kiemelni, hogy átlagos értékekkel kell számolni, kisebb eltérések előfordulnak, mivel teljesen természetes, növényi termékről beszélünk. A természet pedig a változatosságot kedveli, az időjárási viszonyoknak köszönhető, esetleges eltérések színben, ízben teljesen normálisak, hisz ezek nem mesterséges anyagokkal, stabilizálókkal kerülnek beállításra. Ami viszont minden esetben garantált, az a teljes értékű aminosav profil, a teljesen vegyszermentes beltartalom, és a legalább 85%-os fehérjetartalom (a natúr esetében).

Naturize barna rizs fehérje - fehérjetartalom és aminosavprofil

Naturize barna rizs fehérje (Ultra silk) - fehérjetartalom és aminosavprofil

Naturize - Dopping és stimuláns mentesség


Naturize - GMO mentesség

Naturize - Gluténmentesség

Naturize - Vegyszermentesség

A Vizsgálati jegyzőkönyv pdf változatának letöltéséhez kattints ide!


Vaníliás tejsavó izolátum mérési eredményei


Csokis marhafehérje mérési eredményei

Keresés