A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Jubileumi nyereményjáték - VÉGET ÉRT

VÉGET ÉRT NYEREMÉNYJÁTÉKUNK!

A nyertesek nevét Facebook oldalunkon tesszük majd közzé, december 22-ig. Kövessétek a fejleményeket!

Épp egy éve indult Facebook oldalunk és ez az év igen mozgalmas volt, sikerekben és persze egészségben gazdag. Ma pedig - 15000 feletti követővel, 400 poszttal és 60 blogbejegyzéssel később - itt az ideje, hogy fantasztikus nyereményekkel lepjünk meg téged, aki az egészségeddel törődve, Naturize barna rizs fehérjét fogyasztasz.

Mivel mindig a legjobbra törekszünk, nyereményeink közé is csak a legjobbakból válogattunk, összesen 650.000 Ft értékben. Akár 9 esszenciális nyeremény egyike lehet a tiéd, ha október 1. és november 30. között vásárolsz oldalunkról.

Mivel szeretjük emelni a tétet, a kisorsolandó nyeremények darabszáma (a lenti felsorolásból) attól függ, hogy hányan osztják meg és lájkolják ezt az október 1-ei facebook bejegyzésünket.

Kisorsolandó nyereményeink:

Biztosan kisorsolásra kerül a ma kapható egyik legjobb futócipő, egy Asics Gel Kayano 21-es  (értéke 50.000 Ft)

A megosztások függvényében továbbá:
-   200-250 megosztás:   6x1 db
Naturize barna rizs fehérje is (értéke 6x7990 Ft) ✓ Elértük, kisorsolásra kerül!
-   250-350 megosztás:   1 db
4-es Naturize csomag is (értéke 26.990 Ft)  Elértük, kisorsolásra kerül!
-   350-500 megosztás:   1 db
Samsung Gear Fit aktivitásmérő is (értéke 30.000 Ft) Elértük, kisorsolásra kerül!
-   500-800 megosztás:   1 db edzőtermi bérlet is (ahova szeretnéd, 35.000 Ft értékben)
Elértük, kisorsolásra kerül!

-   800-1000 megosztás: 1 pár Reebok CrossFit Nano 5.0 cipő is (értéke 40.000 Ft) Elértük, kisorsolásra kerül!
- 1000-1300 megosztás: 1 db
Polar M400 sportóra is pulzusmérővel (értéke 65.000 Ft)
- 1300-1600 megosztás: 1 db Wellness hétvége is (2 éj, 2 fő) egy négycsillagos, prémium Wellness hotelben (értéke: 110.000 Ft)
- 1600 megosztástól: fő-főnyereményünk is kisorsolásra kerül, 1 db
GEPIDA ALBOIN 500 TREKKING KERÉKPÁR (értéke 240.000 Ft)

Valamennyi nyeremény a nyertesre szabva kerül átadásra, a hozzá illő színben és méretben, már ahol több opció is elképzelhető. A nyeremények ráadásul lefelé felcserélhetőek, bármelyik beváltható az alatta lévő, értékben alacsonyabb nyereményre, így ha te pl. a Polar sportórát nyerted, választhatod helyette az Asics futócipőt is.

Ha tehát elérjük az 1600 megosztást, akkor mind a 9, fenti nyereményt kisorsoljuk. A lájkok is növelik a nyeremények számát, mivel 10 darab lájk egy plusz megosztásnak számít! Szólj tehát barátaidnak, rokonaidnak és nyerjetek minél nagyobbat!

Hogyan növeld esélyed?

Egyszerű, vásárolj minél többször és minél nagyobb csomagot: minden újabb Naturize vásárlás újabb esély a nyerésre, ha pedig egynél több dobozzal vásárolsz egy rendelésen belül, akkor rögtön kétszer kerül be neved virtuális gömbünkbe, amiből a nyerteseket sorsoljuk. Két rendelés, kétszer akkora esély. DE EZ MÉG NEM MINDEN!

Ha vásárolsz és a nyereményes posztunk alá megírod tapasztalataidat is, a komment révén még egyszer bekerül neved a kisorsolandók közé.

Szeretnéd például megötszörözni esélyed? Akkor vásárolj kétszer a játék ideje alatt legalább két-két doboz Naturize-t, plusz kommentben írd meg tapasztalataidat. Így összesen 5 db virtuális sorsjeggyel játszol, neved ötször kerül be „gömbünkbe”, de nincs korlát, ha te tízszer vásárolsz, akkor is minden vásárlással nő a nyerési esélyed.

Rendelj tehát oldalunkról és merj nagyot nyerni!

A játék részletei:

- A játék időtartama: 2015.10.01 - 2015.11.30
- A játékban az vehet részt, aki Naturize barna rizs fehérjét vásárol a rizsfeherje.hu oldalról a játék ideje alatt.
- A fenti listából az ott megadott megosztási darabszámok szerint kerülnek kisorsolásra az újabb nyeremények, az elért megosztási szám alatti valamennyi nyeremény kisorsolásra kerül.

- A megosztandó poszt minden 10. lájkolása egy újabb megosztásnak minősül, így a lájkok is növelik a megosztások, ezáltal nyeremények számát, de sem a megosztás, sem a lájkolás nem kötelező, ha vásárolsz, részt veszel a játékban.
- A nyertesek a rendelések során leadott nevek alapján kerülnek kisorsolásra, elektronikus úton, véletlenszerű kiválasztással. Egy név egy nyereményre jogosult.

- A fenti nyeremények - amennyiben több is kisorsolásra kerül - szintén véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra, azaz a véletlen határozza meg, hogy melyik résztvevő vásárló melyik nyereményt nyeri meg.
- Egy vásárló többször is bekerülhet a kisorsolandó nevek közé, minden újabb Naturize barna rizs fehérje vásárlása, azaz minden újabb rendelési szám, újabb esélyt jelent.
- Amennyiben egy vásárláson belül legalább 2 doboz Naturize kerül megvásárlásra, úgy a vásárló neve kétszer kerül be a kisorsolandó nevek közé. Az egy rendelésen belüli, kettőnél több (3, 4, 6, stb.) doboz vásárlása esetén is két virtuális sorsjegy jár a vásárlás mellé.
- Amennyiben a vásárló kommentet is ír tapasztalatairól a megosztandó bejegyzés alá, úgy neve plusz egyszer bekerül a kisorsolandó nevek közé.
- A sorsoláson az vesz részt, aki a sorsolás időpontjáig át is veszi rendelését.
- A játékban magánszemélyek vehetnek részt, amennyiben a számlázási név cég, úgy a megadott kapcsolattartó neve kerül kisorsolásra, ő, mint magánszemély lesz a nyertes.
- A sorsolás időpontja: 2015.12.15. a nyerteseket emailben és telefonon értesítjük 2015.12.22-ig.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés