A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
0

Tanúsítványok

Minőségi garancia 

A Naturize barna rizs fehérje ma az egyik legmagasabb minőségű, legmegbízhatóbb fehérjepor a piacon. Az alapanyagául szolgáló barna rizs a világviszonylatban legjobbnak tartott, és többször is díjazott rizsföldekről származik, jellemzően Kambodzsából. 

A Naturize garantáltan és igazoltan GMO mentes, azaz semmilyen génmanipulált vagy génmódosított összetevőt nem tartalmaz. 

Az előállítási folyamata egy többszörösen ellenőrzött, garantáltan vegyszermentes eljárás, mely biztosítja a teljes értékű aminosav profilt, és a teljesen hipoallergén mivoltát. Mind a rizsszemeket, mind pedig a kész barna rizs fehérjét többszörösen ellenőrzik, garantálva, hogy semmilyen vegyszer ne kerüljön bele, illetve az alapanyag se tartalmazzon veszélyes koncentrátumú vegyszereket, permetezőanyagokat. 

Az Uniós szabályozás és egészségügyi előírások általában szigorúbbak, mint az amerikaiak, így az Unió területére behozott Naturize barna rizs fehérje még itt is többszörösen bevizsgálásra kerül. Érdekesség, hogy a Naturize még a legszigorúbb, amerikai prop 65-ös tanúsítványnak is megfelel, holott ez Amerikában sem volna kötelező, így a legtöbb barna rizs fehérje nem is teljesíti ezeket az előírásokat. 

A hazai szabályozás 

A fehérjeporok Magyarországon jellemzően nem rendelkeznek OÉTI számmal, mivel nem engedélykötelesek. A legtöbb vitamin, fogyókúrás szer esetében is mindössze bejelentési kötelezettséget ír elő az OÉTI, mely csak egy adminisztratív folyamat, azonban a fehérjeporokat még bejelentési kötelezettség sem terheli.

Fontos tudni azonban, hogy az OÉTI a beküldött papírok alapján regisztrálja a termékeket, alapvetően nem vizsgálja be őket. Így biztos védelmet az jelent a fogyasztók számára, ha megbízható termékeket fogyasztanak, megbízható gyártóktól, melyek sem a fogyasztókat, sem a hatóságokat nem akarják megtéveszteni.

A Naturize barna rizs fehérje – a fenti, amerikai és Uniós bevizsgálásokon túl – idehaza további, önkéntes laboratóriumi vizsgálatokon is keresztülment, melyek igazolták hipoallergén, szennyeződésektől mentes, teljes értékű fehérjetartalmát.

A vizsgálati lapokat az alábbiakban találod (márkanevek szándékosan nem szerepelnek az eredményközlő lapokon, a teljes értékű növényi fehérje esetében a Naturize legfrissebb eredményeit láthatod, míg két állati fehérje esetében népszerű, idehaza is kapható termékek kerültek bevizsgálásra).

Fontos kiemelni, hogy átlagos értékekkel kell számolni, kisebb eltérések előfordulnak, mivel teljesen természetes, növényi termékről beszélünk. A természet pedig a változatosságot kedveli, az időjárási viszonyoknak köszönhető, esetleges eltérések színben, ízben teljesen normálisak, hisz ezek nem mesterséges anyagokkal, stabilizálókkal kerülnek beállításra. Ami viszont minden esetben garantált, az a teljes értékű aminosav profil, a teljesen vegyszermentes beltartalom, és a legalább 85%-os fehérjetartalom (a natúr esetében).

Naturize barna rizs fehérje - fehérjetartalom és aminosavprofil

Naturize - Dopping és stimuláns mentesség

 


Naturize - GMO mentesség

 

Naturize - Gluténmentesség

Naturize - Vegyszermentesség

A Vizsgálati jegyzőkönyv pdf változatának letöltéséhez kattints ide!


Vaníliás tejsavó izolátum mérési eredményei


Csokis marhafehérje mérési eredményei