A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Nem kell Rióba utaznod, hogy nyerj!

Nem kell Rióba utaznod, hogy nyerj! Kezdődik az olimpia, a Naturize pedig ott lesz Rióban is. Úszók, kajakosok, dzsúdósok, futók és még sokan mások készültek Naturize-zal a mostani megmérettetésre is. Így itt az idő, hogy te is duplán nyerj, ha Naturize barna rizs fehérjét fogyasztasz és még egy okod legyen szurkolni a még több magyar éremért.

Vásárolj oldalunkról bármit augusztus 1. és augusztus 31. között, és nyerd vissza vásárlásod teljes végösszegét kupon formájában! Sőt!
Minél több érmet szerez a magyar csapat, annál nagyobb esélyed lesz a nyerésre, mivel épp annyi nyertest fogunk kisorsolni augusztusi vásárlóink közül, ahány arany-, ezüst- és bronzérmet szereznek a magyarok Rióban.
 
Az olimpiai éremszerzések megjóslásával foglalkozó oldal (olimpicmedalspredictions.com) szerint összesen 19 érem (arany, ezüst és bronz) várható a magyaroknak, azaz jó esélyed van, hogy te is a nyertesek közé kerülj.

 
Rendelj tehát most és ha nagyot szeretnél nyerni, vásárolj minél nagyobb összegben, hisz akkor a megnyerhető ajándékkupon összege is nagyobb lesz! (Ha augusztusban már vásároltál, természetesen részt veszel a játékban).
 
Kérjük, hogy rendelés során írd a megjegyzés rovatba: RIÓ!
 
Szurkolj tehát a csapatnak és a még több nyertesnek,
 rendeléshez kattints ide!
 
A játék részletei:
  • Vásárolj oldalunkon (www.rizsfeherje.hu) augusztus 1. és 31. között és nyerd vissza vásárlásod teljes összegét kupon formájában.
  • Egy ember többször is vásárolhat a játék ideje alatt, így neve többször is bekerül a sorsolandók közé és nőnek a nyerési esélyei. Vásárlási értékhatár nélkül, a kisorsolt nyertesek az adott rendelésük teljes végösszegét visszakapják kupon formájában.
  • Annyi nyertes kerül kisorsolásra, ahány érmet szereznek a magyarok az aug. 5-21-ig tartó riói nyári olimpián (arany-, ezüst- és bronzérem összesen).
  • A kedvezményt biztosító kupon a sorsolást követően, emailben kerül kiküldésre, és onnantól használható fel, a következő rendeléshez.
  • A kedvezménykupon sorsolásban mindenki részt vesz, aki 2016.08.01 és 2016.08.31. között adja le rendelését és a megrendelt terméket 2016.09.05-ig át is veszi.
  • Sorsolás: 2016.09.05., eredményhirdetés Facebook oldalunkon, az aznapi posztban.

www.rizsfeherje.hu

További, egyedi ajánlatokért, hasznos tartalmakért és hogy elsőként értesülj különleges ajánlatainkról - vagy szerdánként nyerj egy doboz Naturize-t - iratkozz fel hírlevelünkre itt! Ingyenes, szóval mit veszíthetsz?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés