A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Szerethet-e mindenki?

Szerethet-e mindenki? Sikeres üzletemberek, bestseller könyvek szerzői, bölcs gondolkodók állítják: a legbiztosabb út a keserves élethez, ha megpróbálsz mindenkit boldoggá tenni. Hogy miért? Mert az úgysem lehetséges. Egyszerűen nem létezik olyan, amit/akit mindenki szeret.

Nincs az a film, szín, illat, íz, ruha, építmény, ország, időjárás, autó - élőlény, tárgy, fogalom - ami mindenkinek, egyöntetűen a kedvence. Sőt, a legkedveltebb dolgok esetében is szép számú embert találni, akik épp ugyanazt utálják tiszta szívükből. "De hát hogy tetszhet ez bárkinek is??" - kérdik.
És természetesen nincs olyan ember sem, akit mindenki szeret, legyen az a leghíresebb, legszebb sztár, a legjobb ügyeket képviselő, a világot meggyógyítani próbáló orvos vagy bölcs. Hogy gyakran épp ők találkoznak a legerőteljesebb gyűlölettel, sajnos azt is tudjuk (Gandhi, John Lennon, Kennedy, a sort folytathatnánk).
Ahogy a dal szól:
Hiába volt ott mindenki, … nem szerethet mindenki
 
Persze aligha újdonság, hogy nem létezik olyan a világon, ami mindenkinek tetszik, mégis, naponta feledkezünk meg róla, és várnánk el, hogy minden(ki) épp olyan legyen, ahogy az nekünk a leginkább megfelel.
 
Tökéletesség és élelmiszerek
 
Mert milyen is volna a tökéletes élelmiszer? Először is elképesztően finom. Olyan, ami egyöntetűen, minden egyes embernek ízlik.  Gyereknek és felnőttnek, férfinak és nőnek, magyarnak és mozambikinak. A tökéletes élelmiszer egyáltalán nem hizlalna, azaz nem zsírosítana, nagy mennyiségben is inkább az izomtömeget növelné, nem pedig a zsírpárnákat. Este, lefekvés előtt is fogyaszthatnánk és mellette sportolni sem kéne. Harmadsorban senki nem volna érzékeny rá, glutén-, tej-, laktóz-, szójaérzékenység sem számítana, mindenki egyformán ehetné, senki egészségét sem veszélyeztetné. Végül pedig kiválóan laktatna is, megadna mindent, amire csak a szervezetnek szüksége van, és utána hosszú órákig, semmilyen más ételt, vagy ízt nem is kívánnánk.
Milyen tökéletes is volna ez, és milyen kár, hogy lehetetlen...
 
Ami sajnos, még nekünk sem sikerülhet

Igen, őszintén be kell valljuk, bárhogy is próbálkozunk, nekünk sem sikerült még megtalálni azt az ízt, ami mindenkinek ízlik. Persze ha valóban elhinnénk, hogy ez lehetséges, akkor is csak örök kudarcra ítélnénk magunkat.
Pedig a Naturize egészen sok kritériumnak megfelel a fentiek közül, de bármennyire is imádják vevőink a natúrt, a csokisat, vagy épp a vaníliás, fahéjas Naturize-t, sajnos nekünk sincs olyan termékünk, ami mindenkinek ízlik. Hiába szereti 98%, a maradék 2 százaléknak nem elég édes/túl édes, nem elég fahéjas/túl fahéjas, nem elég csokis/túl csokis... De ez nem baj, tudjuk, hogy így van rendjén.

Ugyanakkor nem győzzük hangsúlyozni: lehet imádni, vagy rossz ízűnek titulálni, legalább a fehérjepornál koncentráljunk a beltartalomra, ne pedig az ízre. Azért az mégiscsak nagy dolog, hogy van olyan élelmiszer, ami nem hizlal, ami az izmokat táplálja, amit (a legritkább, egyedi kivételektől eltekintve) bárki fogyaszthat, ami teljesen természetes formában, gyakorlatilag zsír és szénhidrát nélkül, biztosítja a szükséges aminosavakat.
Ha pedig véletlenül azok közé tartoznál, akiknek elsőre szokatlan a natúr ízvilága, akkor jó hír, hogy a tapasztalat szerint 1-2 héten belül az emberek 98%-a kifejezetten megkedveli az adalék, aroma és édesítés mentes ízt is. Mert minek fogyasszunk adalékokat egy fehérjében, ha úgysincs olyan íz, ami mindenkinek bejön?
 
Mielőtt tehát a tökéletességet keresnéd másban, magadban vagy egy élelmiszerben, érdemes átgondolni, hogy mi is a célod ezzel. Ha tudod, hogy mit, miért teszel, könnyen rátalálhatsz arra, ami a fontos dolgokban - neked - tökéletes.

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Keresés