A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Termékek Menü
0

Nyerj egy fantasztikus GEAR S3 okosórát!

Nyerj egy fantasztikus GEAR S3 okosórát!

Aki sportolni szeret, az játszani is szeret, ezért most ismét egy szuper játékot indítunk, melyen egy legújabb, legnagyobb tudású, Samsung Gear S3 okosórát nyerhetsz, 130.000 forint értékben. Esélyed ráadásul többszörösen is növelheted!

Hogyan nyerhetsz?

Rendelj Naturize barna rizs fehérjét 2017. február 27. és március 31. között oldalunkról, így neved rögtön bekerül azok közé, akik közt az órát kisorsoljuk! Sőt, minél nagyobb csomagot, azaz több dobozzal rendelsz, annál nagyobb lesz az esélyed is, mivel miden doboz után kapsz egy virtuális sorsjegyet, rendelésenként legfeljebb hármat. Azaz, ha például két dobozos csomagot rendelsz, akkor kétszer kerül be a neved a sorsolásba, ha ennél több dobozos csomagot, akkor háromszor. Ha pedig többször rendelsz, akkor újra kaphatsz akár újabb három "sorsjegyet"!

Hogyan nyerhetsz még?

Ha március 1-i facebook posztunk alá beírod kommentben, hogy mely ismerőseid is örülnének még egy ilyen órának (vagy egy doboz Naturize-nak), akkor hozzászólásod révén IS bekerül neved a sorsolásba, akkor is, ha nem vásároltál (persze a vásárlás nagyobb esélyt jelenthet)!
Ráadásul ha te nyered az órát és kommenteltél is, akkor nyersz még két doboz Naturize-t is, mellyel megajándékozhatod megjelölt ismerőseidet.

Légy tehát te is egyike annak sok ezer, egészségtudatos embernek, amatőr és profi sportolónak, akik élvezik a Naturize természetes, szója- és adalékmentes, teljes értékű aminosav profilját, tökéletesen tiszta fehérjetartalmát és akik most nyerhetnek egy fantasztikus okosórát! Tudod, szervezetednek fehérjére van szüksége, nem adalékokra.
Rendeld meg Magyarország *legkedveltebb növényi
fehérjeporát itt!


A játék részletei:

- A játék időtartama 2017.02.27 - 2017.03.31.
- A Samsung Gear S3-at azok között sorsoljuk ki, akik a játék ideje alatt rendelnek oldalunkról bármilyen kiszerelésű Naturize barna rizs fehérjét. Minden megvásárolt doboz mellé jár egy virtuális sorsjegy, rendelésenként legfeljebb három. Azaz aki két dobozzal rendel a játék ideje alatt (csomagban vagy külön), annak kétszer kerül be a neve a sorsolásba, aki ennél több dobozzal, annak - rendelésenként - háromszor.
- A rizsfeherje.hu weboldalon, a játék ideje alatt leadott (és a sorsolásig teljesített) rendelések megrendelői vesznek részt a sorsoláson.
- Amennyiben kommentelsz a kapcsolódó facebook bejegyzés alá, és megjelölöd azon ismerőseidet, akik örülnének egy Naturize-nak, úgy a komment révén is bekerül neved a sorsolásba, akkor is ha nem vásároltál.

- Amennyiben a Samsung Gear S3 nyertese kommentelt is posztunk alatt, úgy az óra mellett két doboz Naturize barna rizs fehérjét is nyer, melyeket megjelölt ismerőseinek ajándékozhat.
- A játékban való részvételnek nem feltétele, de köszönettel vesszük a vonatkozó poszt lájkolását és megosztását is :)
- Sorsolás és eredményhirdetés 2017.04.10-én, esti facebook posztunkban, illetve az azt követő hírlevélben (melyre itt tudsz feliratkozni).


Játékra fel, kedvezményes csomagajánlatainkért és rendeléshez pedig kattints ide!

Naturize barna rizs fehérje
www.rizsfeherje.hu


*A Facebook oldalkedvelések alapján.