A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Naturize Sport Junior Plus és Junior Plus

Immár kétféle Junior termék közül is választhatsz, mindkettő teljesen természetes, biztonságos és szuper finom. Egyik sem tartalmaz allergéneket, így Junior termékeink is tejmentesek, laktózmentesek, gluténmentesek és nagyon ideálisak, ha a gyerek nem eszik kiegyensúlyozottan, nem visz be elég fehérjét, vagy épp a sok mozgás, sport miatt van szüksége plusz tápanyagokra, akár már 5 éves kortól.

Ugyanakkor mindkét változat több, mint fehérje, szuperfoodokat, vitaminokat, rostot is tartalmaznak, ismerd most meg mindkettőt, és a főbb különbségeket!

Naturize Sport Junior Plus - alap, ha a gyereked sportol

Megérkezett eddigi leginnovatívabb termékünk, melynek kifejlesztése során egy cél volt:
hozzuk létre
a létező legjobb terméket, amire a sportoló, sokat mozgó vagy csak épp nem kiegyensúlyozottan táplálkozó (tehát az összes) 5 és 18 év közötti gyereknek, fiatalnak szüksége van.

- 42%-os fehérjetartalom
- 13 féle superfood
- Palatinose, lassú felszívódású sport cukor, a hosszan tartó energiáért
- rostok, vitaminok, nyomelemek természetes formában

- szuper finom, csoki torta ízben.

Növényi - Természetes - Biztonságos - Egészséges, csoki torta ízben

Az összetételét, tápértékeit, részletes leírását itt találod.

 

Naturize Junior Plus - kevesebb összetevő, több fehérje, vaníliás piskóta íz

A Sport Junior Plus után megérkezett a Junior Plus is, mely a sporttól függetlenül ideális, ha a gyermek étrendje nem kiegyensúlyozott, ha egyoldalúan táplálkozik, fehérjét alig fogyaszt. Ebben nincs sportcukor, és kevesebb benne a funkcionális összetevő, de még több fehérjét tartalmaz, és vaníliás piskóta ízben készül.

Talán az eddigi legfinomabb termékünk. Ugyanúgy már 5 éves kortól adható.

- 51%-os fehérjetartalom
- 5 féle superfood
- rostok, vitaminok, nyomelemek természetes formában

- szuper finom, vaníliás piskóta ízben.

Növényi - Természetes - Biztonságos - Egészséges, vaníliás piskóta ízben

Az összetételét, tápértékeit, részletes leírását itt találod.

Ha többre vagy kíváncsi, olvass tovább!


Több mint fél éves kutató és fejlesztő munka gyümölcse érett be végre, és micsoda „gyümölcs” lett! Ilyenkor kár, hogy a superfood szó ennyire elcsépelt, mert ha először írhatnánk le, akkor most jelentene is valamit. Hiszen olyan természetes, növényi, funkcionális összetevőket sikerült összehoznunk egy termékben, hogy annak aligha akad párja.

Ez valóban olyan termék lett, ahol a teljesség igényével dolgoztunk, semmit sem sajnáltunk belőle, mert a cél egy volt: hozzuk létre a létező legjobb terméket, amire a sportoló, sokat mozgó vagy csak épp nem kiegyensúlyozottan táplálkozó (tehát az összes) 5 és 18 év közötti gyereknek, fiatalnak szüksége van.

Így született meg a Naturize Sport Junior Plus powered by Richtofit.

Ha te is olyan izgatott vagy mint mi, és gyermekednek a legjobbat akarod, akkor vágjunk a közepébe és nézzük meg gyorsan a főbb tudnivalókat (hamarosan még részletesebb termékoldallal és persze sok-sok hírlevéllel is jelentkezünk):

- 42,5% fehérjetartalom, Naturize Ultra Silk barnarizs-fehérjéből,
- Naturize sportrost formula: önmagukban is szuperfoodnak minősülő maglisztek, melyek a szabadalmaztatott fermentálási és csíráztatási folyamatnak köszönhetően eredeti formájuknál is értékesebb beltartalommal kerültek a termékbe,
- Naturize superfood formula: acerola, cranberry, chia, feketekömény és spirulina,
- pre- és probiotikumok, nyomelemek, rostok, vitaminok, mind természetes, növényi formában,
- továbbra is tej-, laktóz-, glutén-, szója vagy aszpartam mentesen, vegán formában.

És még valami: fantasztikusan finom, csokitorta íz, hisz mit sem ér a tökéletes beltartalom, ha a gyereknek nem ízlik.

Ha ez már szerinted is több, mint jó, ugorj a termék oldalára és rendeld meg elsők között!

Ha pedig többre vagy kíváncsi, pár további részlet:

Elsőként a Naturize Ultra Silk barnarizs-fehérje, mely a 42,5%-os fehérjetartalom nagyrészét adja. Aztán a Naturize Sportrost formula, mely az alábbi magvak legjavát tartalmazza, mind csíráztatás és fermentálást követően került dúsításra, hogy az eredeti tápértékek többszörösét érjük el: barnarizs korpa (GABA), quinoa, lenmag, kendermag, kender korpa, köles korpa és a még kevésbé ismert, de a fáraók kincseként is emlegetett földi mandula. Ez utóbbi egyébként nem mandula, hanem egy gumó, tigernuts néven is ismert, de olyan komplex élelmiszer, hogy állítólag csak ezen elélne az ember úgy, hogy közben teljesen egészséges maradna.

Aztán adtunk hozzá Palatinose-t is, melyet szeretnénk ha mindenki megismerne, mert ez egy igazi szupercukor, teljesen másként működik, mint a sima cukor. Kevésbé édes, de nem ez a lényege, hanem a lassabb felszívódása, melynek révén elnyújtott energiát biztosít az agy és a test számára is. Ez nemcsak sportolás, hanem például a tanulás során is igen jól jön. Arról nem is beszélve, hogy a Palatinose fogbarát, ami szintén jelentős eltérés, a sima cukorhoz képest. A hozzá adott cukor tehát teljes egészében ebből a különleges, sportcéllal hozzáadott cukorból származik.

Szintén kiemelendő a Naturize superfood formula (erre tényleg nincs jobb szó), mely őrölt chia magból, porított acerolából és áfonyából, feketekömény lisztből és spirulinából áll. Úgy gondoljuk ezek mind önmagukért beszélnek, aki jártas az egészséges táplálkozás világában, annak aligha kell ezeket bemutatni, de két dolgot azért emeljünk ki. Az egyik, hogy a chia mag beltartalma az őrlésnek köszönhetően tud teljesen hasznosulni (ezért kell szétrágni, ha normál formájában fogyasztjuk), a másik pedig a feketekömény, mely egy olyan sokoldalú, kutatásokkal igazolt hatásokkal rendelkező csodanövény, melyről még külön is írunk majd.

Ezen kívül kiemelendőek még a bifido és lactobacilus kultúrák, melyek a jobb emésztést, felszívódást segítik, a nyomelemek inaktivált élesztőben és persze azok a különleges, természetes aromák is, melyek azért felelnek, hogy a fentiekből semmilyen mellékíz ne legyen érezhető. Kizárólag a finom, édes, csokoládé torta íz.

Édesítőként csak stevia levél kivonatot használtunk, de abból sem akármilyet, hanem Tastevát, ami valószínűleg a legjobb minőségű, leginkább mellékíz mentes stevia, ami csak létezik.

A fentiek eredménye pedig egy fehérjében és rostban dús, értékes tápanyagforrás nyomelemekkel, bifido- és lactobacilus kultúrákkal, mely vasban és C-vitaminban gazdag, szelén és cink forrás.

 
Powered by Richtofit?
Tavaly kerestek meg minket azzal, hogy tetszik nekik, amit az egészséges, sportos életmód területén elértünk és képviselünk, és mivel ők is ezeket az értékeket vallják már évtizedek óta, működjünk együtt. Így elsősorban szakértelmükkel, a sportolókkal szerzett tapasztalataikkal, tanácsaikkal segítették a fejlesztési munkát, természetesen összetevőkben vagy felhasználási módban nincs átfedés. Ők továbbra is a sportkrémek területén alkotnak maradandót, mi pedig a táplálék kiegészítők terén, de megtiszteltetés volt, hogy egy ennyire ismert, hazai márka érdeklődését felkeltettük. Bízunk benne, hogy segítségükkel még több sportoló fiatalhoz, és idősebbhez is sikerül a Naturize Sport Junior Plus és persze a Naturize jó hírét elvinnünk.


Adagolás és mennyiség
Átlagos adagként 22 gramm lett meghatározva, de a gyermek testsúlyához mérten minden 10 kg után 5 grammot javaslunk. Azaz egy 30 kg-os gyermeknek az adagja 15g, egy 40kg-osnak pedig 20gramm, de egy nap nyugodtan lehet kétszer is fogyasztani, hisz teljesen biztonságos, természetes összetevőkből áll.
Egy doboz így egy havi adagnak felel meg, amennyiben az átlagos, 22 grammos adaggal számolunk és heti 5 sportolás után iszik egy adagot a gyermek.

A Naturize Sport Junior Plus továbbra is por formátumú, mint a többi termékünk, melyet a legjobb növényi tejben összerázni, és úgy meginni. 10 gramm porhoz 1 dl folyadékot javaslunk, de mindenki úgy és olyan folyadékban keverheti el, ahogy az neki a legjobban ízlik.

Nagyobbak is elkezdhetik
Mivel a Juniorban már minden jó benne van, a speciálisan az idősebbeknek szóló termékeink megérkezéséig a felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják a Juniort. A legfőbb különbség az összetevők arányában és az adagolási mennyiségekben lesz, azaz ha szeretnél egy szuper egészséges, komplex italt magadnak is, akkor nyugodtan fogyaszthatod ezt is.
Csak nehogy összevesszetek majd a gyerekkel, hogy ki igya meg az utolsó adagot :)

A következő hetekben sokat fogunk még írni az összetevőkről, de a termékleírásnál már most is megtalálod a főbb információkat. A lényeg viszont egy mondatban is összefoglalható: biztonságos, egészséges és finom, kizárólag értékes, hasznos összetevőkkel. Kell ennél több?

Egészségben és fehérjében gazdag, szép napot kívánunk neked!
www.rizsfeherje.hu

Keresés