A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Megújult a Naturize!

Megújult a Naturize!

Ha rendszeresen olvasod hírlevelünket, akkor nemcsak az egyedi akciókról, hasznos tanácsokról értesülhetsz, de a mostani újdonságról is értesülhettél már (a hírlevélre a főoldalon, a lap közepén tudsz feliratkozni!).

Hulljon le tehát a lepel, mert jó hírünk van: a még tökéletesebb gyártási technológiának köszönhetően mostantól garantált, minimum 85%-os fehérjetartalommal készül a Naturize, így már az egyik legmagasabb – valós - fehérjetartalommal készülő fehérjepor, ami csak kapható.

Jobb, hatékonyabb, magasabb fehérjetartalom, mint valaha!

Mindezt változatlanul teljes értékű aminosav profil, teljesen természetes, minden adaléktól mentes beltartalom mellett, így ma már nemcsak tisztább, de magasabb fehérjetartalmú fehérjeport is nehezen találni. A 85%-os fehérjetartalom ráadásul csak a garantált minimum, ezért szemben a legtöbb fehérjeporral, melyekben a valós fehérjetartalom nem is éri el a címkén szereplő értéket (ami az ízesített poroknál eleve alacsonyabb), a Naturize esetében a valós tartalom általában még felül is múlja a 85%-ot.

Természetesen édesítőt, tejet, laktózt, glutént, aromákat, adalékokat, stimulánsokat vagy génmódosított összetevőket továbbra sem tartalmaz, sportolók (amatőrök és profik), vegánok és a legkülönfélébb érzékenységben (tej, laktóz, glutén) szenvedők is biztonsággal fogyaszthatják.

Ami igaz volt korábban, éppúgy igaz most is:

  • A barna rizs fehérje nem azonos a barna rizzsel, hisz a barna rizs alapvetően szénhidrát, a Naturize pedig 85%-ban fehérje, minimális szénhidrát mellett. Így ha a szénhidrátot, keményítőt kerülni akarod, a Naturize barna rizs fehérje akkor is jó választás, ráadásul a cukortartalma is közel nulla.
  • A Naturize nemcsak izomépítő hatás és aminosav profil tekintetében veszi fel könnyedén a versenyt a tejsavóval. Biológiai értéke is csak kicsivel marad el a tejsavóétól (ráadásul természetes formában, fitonutriensek jelenlétében), bár számos szervezet (köztük a WHO) eleve vitatja a biológiai érték jelenlegi mérési metódusát, mivel az nem vesz figyelembe pár olyan tényezőt, melyek a felszívódást és az egyéb tápanyagokkal való interakciót befolyásolják (erről írunk majd hamarosan, addig is itt olvashatsz többet erről angolul).
  • A barna rizs fehérje karcosabb jellege van, akinek elsőre szokatlan, de azon túl, hogy hamar megszerethető, ez egy nagyon hasznos tulajdonság, melyet az élettanilag fontos, rosttartalom okoz. A Naturize tökéletesen, csomómentesen keveredik el bármilyen folyadékban, azonban az apró rostszemcsék sosem tudnak tökéletesen feloldódni, ez okozza a szemcsés jelleget, melyért azonban a bélrendszered biztosan hálás lesz majd.
  • A Naturize barna rizs fehérje továbbra is azon kevés fehérjeporok egyike, amely teljesen hipoallergén, azaz semmilyen allergén anyagot nem tartalmaz. Ezt pedig sem a tej, tojás vagy szója nem mondhatja el magáról, de vannak, akik még a borsó fehérjére is érzékenyek. Hogy ez a jelleg megmaradjon, a Naturize ízesítetlen is, semmi mást nem tartalmaz, csak barna rizs fehérjét. Ezért bár egyáltalán nem csak akkor javasolt, ha valamilyen érzékenységed volna, ha mégis van, akkor egyértelmű választás, sőt, pollenallergia esetén is javasolt a tejtermékek kerülése.

Honlapunkról már megrendelheted a legújabb Naturize barna rizs fehérjét!

Mert nálunk tényleg csak egy dolog változott: a lényeg! Naturize barna rizs fehérje mostantól 85%-os fehérjetartalommal.

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés