A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Második Facebook szülinapi játék

Épp két éve indult Facebook oldalunk és az elmúlt év is igen mozgalmas volt, sikerekben és persze egészségben gazdag. Ma pedig - 25.000 feletti követővel, 700 poszttal és közel 100 blogbejegyzéssel később - itt az ideje, hogy fantasztikus nyereményekkel lepjünk meg téged, aki az egészségeddel törődve, Naturize barna rizs fehérjét fogyasztasz.

2 éves születésnapunk a kettes jegyében zajlik, 22-én ünnepeljük és kétszeresen is nyerhetsz.

- Szeptember 22. és október 2. között INGYENES SZÁLLÍTÁST biztosítunk minden (Naturize-t is tartalmazó) rendeléshez az alábbi kuponkóddal, melyet a kosárra kattintva tudsz megadni.

                      KUPONKÓD az ingyenes szállításhoz: 2222

- Szeptember 19. és október 31. közötti vásárlásoddal (oldalunkról) pedig részt veszel nyereménysorsolásunkon is, melyen az alábbiak egyikét nyerheted:

1.díj: általad választott sportcuccok 50.000 Ft értékben (*vásárlási utalvánnyal)

2.díj: általad választott sportcuccok 30.000 Ft értékben (*vásárlási utalvánnyal)

3.díj: általad választott sportcuccok 20.000 Ft értékben (*vásárlási utalvánnyal)

Megveheted akár az Asics Gel Kayano 23-at, vagy a Reebok CrossFit Nano 6.0-ás szuper sportcipőket is, melyek tavalyi nyereményeink legújabb változatai.

(*A megnyert sportutalványok beválthatók a Decathlon, Intersport, Hervis vagy Player’s Room üzletek egyikében.)

De ez MÉG NEM MINDEN: lájkold oldalunkat, iratkozz fel hírlevelünkre itt, mert október 31-én valamennyi, már feliratkozott és újonnan feliratkozó között kisorsolunk 22 DOBOZ NATURIZE BARNA RIZS FEHÉRJÉT, azaz vásárlás nélkül is nyerhetsz!

Sőt, ha lájkolod vonatkozó Facebook posztunkat is (amit itt találsz), és alá beírod kommentben, hogy lájkoltad,  akkor duplán részt veszel a sorsoláson, azaz kétszer akkora esélyed lesz, hogy megnyerd a 22 doboz Naturize egyikét!

Hogyan növeld esélyed?

Egyszerű, vásárolj minél többször, mert minden újabb Naturize vásárlás újabb esély a nyerésre. Két rendelés, kétszer akkora esély.

Ünnepeljünk együtt, ünnepeljünk hosszan!

Ha szeretnél nyerni és egészséges, teljesen természetes fehérjére vágysz, akkor rendelj oldalunkról most!

A játék részletei:

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
- Az ingyenes kiszállítás időtartama: 2016.09.22 - 2016.10.02 

- Az ingyenes kiszállítást oldalunkon, a www.rizsfeherje.hu oldalon lehet igénybe venni, a rendelésnek pedig tartalmaznia kell valamilyen kiszerelésű Naturize barna rizs fehérjét.

- Az ingyenes szállítás kuponkód megadásával vehető igénybe, egy felhasználó 1 kupont válthat be.

- Miután a termékeket behelyezted a kosárba, a kosárikonra kattintva, a kupon beváltásnál kell megadni a következő kuponkódot: 2222, ezt követően a rendszer levonja a szállítás díját a rendelésből.

22 DOBOZ NATURIZE BARNA RIZS FEHÉRJE – a lájkolók, hírlevél feliratkozók részére, vásárlástól függetlenül
- A nyereményjáték 2016.09.19 – 2016.10.31-ig tart

- Amennyiben lájkolod oldalunkat és fel vagy iratkozva hírlevelünkre, vagy lájkolod az itt található, (22-én este megjelenő) Facebook posztunkat, úgy esélyed nyílik megnyerni a kisorsolandó 22 doboz Naturize barna rizs fehérje egyikét, függetlenül attól, hogy vásároltál-e. Ha fel is vagy iratkozva, és lájkoltad is a 22-i Facebook posztot, akkor dupla eséllyel indulsz a 22 doboz Naturize egyikéért.

- A sorsoláson azok is részt vesznek, akik korábban iratkoztak fel a hírlevélre és a sorsolás időpontjában fel vannak iratkozva.

SPORTCUCCOK 3 SZERENCSÉS VÁSÁRLÓ SZÁMÁRA – csak vásárlók vesznek részt benne
- A sportcuccokra váltható 50.000, 30.000 és 20.000 Ft értékű vásárlási utalványokat azok között sorsoljuk ki, akik 2016.09.19. és 2016.10.31. között bármit rendelnek a
rizsfeherje.hu oldalról és a sorsolás kezdete előtt a megrendelt termék(ek)et át is veszik.

- A nyereményekért nem kötelező a vonatkozó poszt lájkolása vagy megosztása, de megköszönjük, ha valamilyen formában segíted, hogy a poszt minél több emberhez eljusson.

- A nyertesek a rendelések során leadott nevek alapján kerülnek kisorsolásra, elektronikus úton, véletlenszerű kiválasztással. Egy név egy nyereményre jogosult.

- A fenti nyeremények szintén véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra, azaz a véletlen határozza meg, hogy melyik résztvevő vásárló melyik nyereményt nyeri meg.

- Egy vásárló többször is bekerülhet a kisorsolandó nevek közé, minden újabb Naturize barna rizs fehérje vásárlása, azaz minden újabb rendelési szám, újabb esélyt jelent.

- A sorsoláson az vesz részt, aki a sorsolás időpontjáig át is veszi rendelését.

- A játékban magánszemélyek vehetnek részt, amennyiben a számlázási név cég, úgy a megadott kapcsolattartó neve kerül kisorsolásra, ő, mint magánszemély lesz a nyertes.

- A sorsolás időpontja: 2016.11.09. a nyertesek kihirdetése 2016.11.14-ig facebook oldalunkon és hírlevélben. A nyerteseket emailben is értesítjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés