A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tiszta fehérje (akkor is, ha nem sportolsz).

Azt hitted „csak” egy fehérjepor?

Azt hitted „csak” egy fehérjepor?

Közeledve a 35.000-es rajongói létszám felé facebook oldalunkon, nagyon örülünk, hogy ilyen sok, egészségtudatos, modern gondolkodású ember van idehaza is. Ha összes rajongónk egy városban lakna, akkor az Magyarország 30 legnagyobb városa között lenne. Ráadásul továbbra is azt tapasztaljuk, hogy a Naturize fogyasztók a legjobb, legszimpatikusabb emberek, akikkel valaha is találkoztunk. Persze nem ismerünk mindenkit, de így is tudjuk, hogy ha tényleg mindannyian egy városban laknának, akkor mi is ott szeretnénk élni.

Emlékszünk azért még a kezdetekre, amikor fel-felmerültek olyan vélemények is, hogy „a növényi fehérje sohasem teljes értékű, sohasem olyan jó izomépítésre, mint az állati kiegészítők”. Persze nem csoda, hogy sokan ezt hitték, mert bár személyesen nem tapasztalhatták, a 70-es, 80-as évek tanításai még ott éltek emlékezetükben. Már akkor is jeleztük, hogy a mai, modern vizsgálati eredmények mind megcáfolják ezen állításokat és öt éven belül már fel sem fog merülni ez a kérdés. Mára kiderült, hogy ebben tévedtünk: nem öt, másfél év sem kellett hozzá és kevesen gondolják a barnarizs-fehérjéről, hogy ne volna teljes értékű.

Lehet vitatkozni persze, hogy valakinek jobban tetszik-e, jobban ízlik-e például a tejsavó, az azonban már nem kérdés, hogy izomépítő hatásban a tejsavó (hogy a marhafehérjéről ne is beszéljünk) semmivel sem jobb, mint a csíráztatott barnarizs-fehérje.

Ha csak egyszer is jártál weboldalunkon, olvasod bejegyzéseinket, akkor szinte mindent tudsz a Naturize-ról, valódi természetességéről, teljes értékű aminosav profiljáról, valóban adalékmentes jellegéről, ezért hagyjuk is most kicsit a barnarizs-fehérjét és beszéljünk inkább rólad!

Mi jellemez téged, ha Naturize barnarizs-fehérjét fogyasztasz? Mit kell tudnod magadról, ha a Naturize közösségéhez tartozol? Pár fontos dolog az egészségeddel kapcsolatban:

1. Egészségtudatos vagy, ezért kétszer is megnézed az összetevőket, mielőtt megveszel, és főként megeszel bármit is. Tudod jól, hogy az élelmiszergyártók szeretik kiemelni a jól hangzó részleteket, a többit meg inkább jól eldugni az összetevők apró betűi közé. Tudod jól, hogy az a sok dolog nem azért kerül a termékbe, hogy azt jobbá tegye, hanem, hogy olcsóbbá vagy hosszabban eltarthatóvá. Ha valamire azt írják „teljes kiőrlésű”, azt is megnézed, hogy hány százalékban. Ha valamire azt írják „magas fehérjetartalom”, te megnézed a valós mennyiséget is, és főként, hogy milyen fehérjéből származik.

2. Nem sajnálsz sem időt, sem pénzt áldozni egészséged megőrzésére, alakod formálására, mert tudod, hogy később mindkettő duplán térül majd meg, amikor a betegségek, egészségügyi problémák, gyógyszerek messze elkerülnek. 

3. Nem kötsz felesleges kompromisszumokat. Ne „olyan” legyen, hanem „az”. Nem természet azonos termékeket keresel, hanem valóban természeteset. Kiegészítőknél a beltartalomra koncentrálsz, a magas fehérjetartalmat nem áldozod fel az íz oltárán, főleg, ha ahhoz szükségtelen adalékokat is fogyasztanod kell.

4. Ha használtál is korábban fehérjeport, nem nézted jó szemmel a sok, részben ismeretlen összetevőt, talán tapasztaltad is a jellemző puffadást, kellemetlen telítettségérzetet, egyéb nem kívánt hatásokat. Vélhetően a kezdetben finomnak vélt, majd később már émelyítően unalmas, beédesített ízekből is eleged lett, meg a tudatból, hogy mennyi mindent is viszel be csak azért, mert fehérjére van szükséged.

5. Te sohasem fogyasztanál szteroidokat vagy tiltott szereket, mert nincs az a bicepsz méret, vagy kockás has, ami megérné, hogy a veséd, májad tönkretedd.

6. Tudod, hogy a fehérje mire is való, hogy a bevitelre mindenkinek oda kell figyelnie, de azt is, hogy a kiegészítők nem csodaszerek, erőfeszítés nélkül nincs siker. Ha valaki mégis ezt ígérné, étrendbeli változtatások nélküli eredményeket bármilyen porral, tablettával vagy csodamódszerrel, azt semmiképpen sem veszed komolyan.

7. Nem csak táplálkozásodra figyelsz oda, hanem az alakodra is. Rendszeresen mozogsz, ezért nem csak sokkal egészségesebb vagy az átlagnál, hanem erőnléted, állóképességed is jobb, mint az emberek nagy részének.

8. Mivel rendszeresen sportolsz, odafigyelsz magadra, ezért nemcsak egészségesebb, hanem boldogabb, kiegyensúlyozottabb, sikeresebb is vagy, mint a többség. Nem másokban keresed a hibát, hanem teszel céljaidért. Nem úgy akarsz kiemelkedni, hogy másokat lenyomsz, hanem példát mutatsz, és magad teszed jobbá. Nyitott vagy a világra, az új dolgokra, bármiben is hiszel, mindig készen állsz rá, hogy észérvek mentén megváltoztasd a véleményed. Épp ezért is viszed sokra, hiszen a fejlődésnek, az új felfedezéseknek, a kreatív gondolkodásmódnak ez a nyitottság az egyik alapfeltétele.

Bármelyik pontban is ismersz magadra, az biztos, hogy nem vagy egyedül. Látjuk, tapasztaljuk, hogy minden fogyasztónk jó példával szolgálhat azoknak, akik még az út elején állnak a testi, vagy akár a belső fejlődés tekintetében.

Megszámolni sem tudjuk mennyi visszajelzést, levelet kapunk fogyasztóinktól, köztük profi és amatőr sportolóktól, akik mind örülnek, hogy végre rátaláltak egy valóban természetes, valóban adalékmentes fehérjére. Fogyasztóink egy kisebbik része még valamilyen érzékenységgel is küzd, hisz például tej-, laktóz- vagy gluténérzékenység esetén eleve hipoallergén fehérjét kell fogyasztaniuk, de olyan is volt, akinek súlyos köszvénye, tejallergiája alakult ki korábban, a nagy mennyiségű állati fehérje és kiegészítő fogyasztása miatt.

Bár a Naturize egyáltalán nem csak akkor javasolt, ha valamilyen érzékenységben szenved az ember – mint ahogy fogyasztóink többsége még csak nem is vegán – nagyon örülünk, hogy a legkülönbözőbb egyéni érzékenységek mellett sem kellett még senkinek sem abbahagyni fogyasztását azért, mert szervezete ne tolerálta volna a barnarizs-fehérjét.

Ha tehát te is Naturize fogyasztó vagy, joggal lehetsz rá büszke, tudasd ezt másokkal is. Ha te már tudod, hogyan vigyázz egészségedre, hogyan táplálkozz céljaid elérése érdekében, akkor segíts másoknak is.

Mi is arra törekszünk cikkeinkkel, hogy mindenki választ kapjon táplálkozással, egészséggel kapcsolatos kérdéseire, hogy ha tudunk, hozzájárulhassunk jobb formájuk és főként jobb egészségük eléréséhez.

www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Akcióink 90%-át csak itt hirdetjük meg, ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés