A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bezár
Menü

Az íz, amit nem lehet megunni

Az íz, amit nem lehet megunni Amikor a Naturize megjelent idehaza (lassan 6 éve), hosszú ideig csak natúr, ízesítés és édesítés nélküli változatban volt kapható. A természetesség, a valódi „mindenmentesség” és persze a legmagasabb fehérjetartalom is ebben a formában garantálható. Ezekben a tulajdonságokban áll a Naturize különlegessége, hisz aki agyon adalékolt, aromázott, cukrozott, 60-70% körüli (valós) fehérjetartalmú porra vágyik, annak mindig is több százféle opció állt rendelkezésére.
Közben nálunk is megjelent háromféle íz, de csakis azok, melyeknél a természetesség és a magas fehérjetartalom továbbra is tartható (csoki, vanília és fahéj). Kényelmi okokból ezek is kiválóak, meg persze édesség gyanánt is, de nekünk továbbra is a natúr változatok a kedvenceink. Hogy miért?
 
  • Mert így érhető el a legmagasabb fehérjetartalom (akár 90% feletti - valós - a natúr Ultra Silk esetében).
  • Mert így garantálható, hogy a lehető legtöbb embernek beváljon, legyen bármilyen érzékenysége, allergiája vagy speciális étrendje.
  • Mert így lehetséges az, hogy sohasem fogod megunni az ízét. Naponta egyszer, kétszer, háromszor fogyasztva a legfinomabb íz is hamar a könyöködön jön ki, a natúr viszont eleve nem olyan hangsúlyos ízű, így nehéz ráunni és ha kell, még bárhogyan ízesíthető, variálható is.
  • Mert fehérjeporról van szó, azaz akárcsak a vitaminoknál, a hasznosulása miatt fogyasztjuk, az íz csak másodlagos szempont. Ha pedig az egészséged érdekében helyezed a fehérjére a hangsúlyt (vagy az étrended állati fehérje mentes), akkor különösen fontos, hogy ne vigyél be felesleges adalékokat a hasznos és szükséges fehérjével együtt.
A Naturize ráadásul kétféle natúr változatban is kapható. A 85%-osnak semlegesebb az íze, finomabb és anyagilag kedvezőbb, mert több van egy dobozban. Cserébe egy kicsit alacsonyabb a fehérjetartalma (de még így is 85%, amit nem sok fehérjepor mondhat el magáról) és egy kicsit porózusabb, kicsit jobban érződnek benne az apró fehérjeszemcsék (sokan persze épp épp ezt szeretik benne). Kevés rizstejjel, fahéjjal nekünk ez a kedvencünk, ráadásul nagyon jól variálható az ízesített Naturize-okkal is.

A
90%-os natúr Ultra Silk a legmagasabb fehérjetartalmú fehérjepor, ami csak kapható, ráadásul a fenti, enyhén szemcsés érzet is minimális benne. Cserébe viszont kicsit magasabb a fajlagos ára és van egy enyhén fűszeres lecsengése is.

Egyik jobb, mint a másik, mi mindkettőt imádjuk, de azt szerettük volna, ha mindenki megtalálja számítását, aki (helyesen) úgy döntött, hogy natúr fehérjét fog fogyasztani. Ezért van kétféle natúr, és ezért próbálunk mindenkit arra ösztönözni, hogy ha fehérjeport fogyaszt, akkor mindig a beltartalomra koncentráljon, az íz pedig csak hab a tortán (turmixon). :)

Célunk, hogy a lehető legtisztább, legtermészetesebb, allergénmentes fehérjeport mindig tőlünk kapd meg, ebből pedig semmilyen íz érdekében nem engedünk. Ha neked is ezek a legfontosabb szempontok, akkor jó helyen jársz!
 
www.rizsfeherje.hu

Tudj meg többet a Naturize-ról itt:

Miért épp a barna rizs?

Mi a gond a tejsavóval?

Mi a helyzet, ha sportolsz?

Mit is tartalmaz és hogyan készül?

100% pénzvisszafizetési garancia,

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!

Ha tetszett cikkünk, ha érdekel, hogyan lehetsz izmosabb, csinosabb, egészségesebb, vagy csak szeretnél elsőként értesülni különleges ajánlatainkról, esetleg szerdánként nyerni egy doboz Naturize-t, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!
Ingyenes, szóval mit veszíthetsz? :)

Keresés